![]() |
Re: b_58_ddr
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa arata ...acum
|
geamurile... si o janta??? :D cam nashpa janta :))
|
pai no poate o pus janta numa asa ca sa vada cum arata si poate asteapta pareri omu nu?
parca nu merge janta neagra in ton cu,culaorea ta ,parerea mea |
Am si eu o singura dilema: Am inteles ca acele faruri imi poate duce la ridicarea certificatului masinii.... Am o DACIA 1310 care in curand ii voi pune o poza pe forum.. si vreau sa ma apuc sa fac cateva mici modificari.. cat sa nu arate ca alte zeci.. si sunt curios daca eu chiar voi avea probleme daca voi pune asa ceva imi va atrage privirea gaborilor....
PS: Ce ar fi bine la masina, parerea mea, e ca la jantele acele cu spite sa daci ceva culoare.. asortata cu restul masinii... de exemplu o banda laterala cromata... dar asta inseamna ca va trebui sa dai asa ceva si pe restul masinii.... Am vazut (numai tin minte unde anume) ceva de genu iar pentru asorteul la restul masinii chederul de pe toata masina a fost mascat cu o banda cromata si cu geamuri ionizate negru maxim incat a dat un incredibil axpect.. in schimb masina tinea negru si cromat toata dunga... u ai acea nuanta de albastru... dar poti incerca.. intai virtual sau pe hartie macar sa vezi daca ar da bine... PS: Nu inteleg de ce toata lumea se sperie de abtipilduri pe acest forum.. eu zic ca ceva foarte frumos poti sa-i faci cu asa ceva... in schimb cam ce vad eu in cap ar trebui sa-ti modifice putin culoara barilor ... si ma refer la linii de culoare albastra din aceeasi categorie care ai u dar mai deschis.. si asta doar pe liniile stridente ale masinii.. e nova.. are inca parti patratoase.... ;) |
Quote:
|
Cauta la magazinele cu piese dacia semnalizatoare albe transparente pentru aripile din fata sunt la fel ca la cn4. Sunt 15 lei bucata complete daca nu ma insel. Astea portocalii arata ca si aruncate pe masina ta albastru + negru.
|
1 Attachment(s)
Scuze pentru dublu-post. Desi nu e cine stie ce uite o poza sa vezi la ce ma refer.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
???????????????????????
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa arata acuma masina in ultiam varianta dupa multele incercari...vreun sfat?
|
eu zic ca ar fi dat mult mai bine daca faceai doar parte de jos q negru: barile si partea de jos a usilor(de la dunga aia neagra, de plastic, in jos)
fiecare cu gusturile lui....dau bine pleoapele |
scapa de dungile albastre si arata mishto dupaia...........
|
imi pare rau despre tine dar masina ta a devenit un kitch total :( :( :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning