Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   tuning hyundai santa fe (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/3201-tuning-hyundai-santa-fe.html)

[T3m]b3|| 27-01-05 13:28

OFFTOPIC:
Coobra:)...mereu zic k incerc sa scriu mai normal pt cei dintre voi carora vi se pare aiurea, dar mi se pare mie aiurea sa scriu normal dupa ce mam invatzat aja :D Ji...am nejte prioritatzi...me 1st :P
:peace:

COObra 27-01-05 13:36

sa vezi ce te alerg :lol: 8)

Kilowatt 27-01-05 16:13

Tembel : dar tu te`ai gandit cat l`ar costa ce spui tu? rotzi de 20\" poate chiar mai mari cromate te rup la buzunar. suspensii la fel, stopuri faruri etc....te costa cateva mii de $ ..

[T3m]b3|| 27-01-05 16:23

Frate...tuningu nu sa face cu scobitori ! ;)
Ji...am zis...parerea mea...adika ce aj face yo !
:peace:

[T3m]b3|| 27-01-05 16:26

Baietzii ziceau k ar fii zis k a dat 23mil pa 1 BullBar...magandeam k daka jia premis luxul de a avea 1 SantaFe cu BullBar da 23mil :mrgreen: iji permite ji un tuning mai de exceptzie.
Cam asta creka ji vrea...pt maijna aia...

hyundaisantafe2002 04-02-05 16:05

salut..

scuza..am faost plekat o vreme la bucuresti...culoare masinii este gri deshis metalizat.... am o intrebare se poate pune neon la asta fara sa o las ma jos?? si pleopele cred ca ar tre sa le fak la comanda..ca ptr asta nu prea am vazut.. :roll: ieri am vazut un passat cu farurile de ceata albatre..se poate pune si la mine??

hyundaisantafe2002 24-03-05 18:19

salut... am vazut un SantaFe la bucuresti tunat... era frumos cu mult crom.. :roll: stiti de unde gasesc un fel de spray pentru ami face negre stopurile si semnalizatoarele laterale???
ca as vrea sa ma apuc de treaba... as vrea sa nu schimb jantele ,ca zik ca sunt destul de frumoase... dar vreau un spray care sa le faca cromate! exista asa ceva?? :chainsaw: ca vreau sa ma apuc de treaba....
si as vrea sa pun niste folie pe fata,mai transparenta... :mrgreen:

hyundaisantafe2002 24-03-05 19:55

2 Attachment(s)
am gasit pozele cu masina mea(sunt cam vechi da ma rog..)

o sa pun unele noi mai tarziu..

hyundaisantafe2002 26-03-05 20:12

deci de unde gasesc : 1 spray cu care sa-mi fak semnalizatoarele negre
1 spray cu care sa-mi cromez jantele

Kilowatt 27-03-05 02:22

daca iti faci semnalizatoarele negre stiu ca risti sa te opreasca politia pe motiv ca nu sunt f vizibile si etc. Iar ca spra de cromat..exista asa ceva?

TheSinner2 27-03-05 16:53

exista.. dar scrie mare pe el: nu frecati suprafata vopsita .... se ia cromul imediat. mai bne faci polish si dai cu lac.. .

DnI 27-03-05 16:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hyundaisantafe2002\"
deci de unde gasesc : 1 spray cu care sa-mi fak semnalizatoarele negre
1 spray cu care sa-mi cromez jantele

pentru semnalizatoare gasesti in vitan unele mici , dar cu jantele cu sprayu... hai sa fim seriosi la o asa masina este fix tiganie !

hyundaisantafe2002 27-03-05 17:27

ahamz..... atuncia hai sa fie...niste jante ..recomandatimi...
dar mai ieftine asa... :oops:

ManiakuDWC 01-12-05 18:22

salut in primul rand si desi citesc forumul de foarte mult timp abia acum m-am inscris!!!!
Un singur lucru am de spus:@hyundaisantafe2002 prietene daca vrei sa faci tuning de 100 euroi la o masina de 25000 inseamna ca ori esti manelist ori habar nu ai ce e ala tuning!!!!! Am si eu un santa fe pe care abia l-am cumparat si-ti spun doar cateva idei care mi-au trecut prin cap:
Exterior:-jante noi cam de 18'-19' chrome (masina mea e neagra)
- bull-bar dar unul finut nu din ala de neam prost
-proiectoare pe bull-bar (am vazut unele hella la augsburg care pe pozitie aveau angel-eyes--criminal)
-praguri chrome
-xenon, ca a mea nu are si porcii astia de la hyundai mi-au cerut 600 eur pt. ele
Interior:-DVD player+2lcd in tetiere
-schimbat total sistemul audio, daca asa avea mai multi bani as baga nakamichi dar bugetul nu permite asa ca, cred ca o sa ma opresc la Alpine

Si cam atat!!! masina nu trebuie impopotanata ci finisata!!!!!

peter 01-12-05 19:07

chiar ca e tiganieeeeee....maniaku vad ca tu ai planuri mari.....
si tata are un santafe.. :D ...coincidenta....gri metalizat....full option fara navigator cum are hyundaisantafe.... :roll:

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning