![]() |
Re: geamuri elecrice pe berlina..
Nu vrea nimeni sa ne ajute si pe noi,sa nu dam 400 ron......TAU-le u le-ai facut,explica-ne si noua.
|
lume egoista frate
|
nu cred k egoista,da sunt ashe de multe butoane pe tastatura asta k nu le vine sa apese pe ele.Nu moara nimeni dak ajuta pe cineva.
|
In loc sa va intrebati unu pe altu mai bine cautati putin pe Thread-ul lui TAU. https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau/page-103.html
|
1 Attachment(s)
am si io doua macarale ca aceasta...merge sa o pun pe o dacie nova???
|
acuma serios... ceva detalii... ca 400 e cam... mult...:)... se poate adapta ... sa nu iava motorashu din usha... ca am vazut ca uni au facut ceva cutie..pe usha.. si nu arata f bine.. dupa mine.. :)
|
depinde de pe ce masina este... ca sunt mult care nu merg, si daca ai macaralele nu vad ce e asa greu sau va duceti la un electrician si vi le face.
|
pooi e dacie combi din 2002.. si ce motoras ar mege .. de ce masina?? ca presupun ca unele is mai mici altele mai mari.. nu??
|
numai da nimeni nici un detaliu desore geamurile electrice pe 1310...va rog
|
cred ca sistemul ar fi simplu (am vazut cam cum sun la supernove si mi-a venit ideea) se ia un motoras (SA ZICEM CARE e si pe supernova sua alte masini) se se pune undeva in interiorul usii undeva unde sa nu incurce miscarea geamului apoi de el se prinde un cablu metalic cu protectie de cauciuc/plastic) cablu sa se mistel iber in mansonul de cauciuc....... adica ceva in genul cablului de kilometraj... dupa si la celalat capat se prinde de unde invarteam noi cu mana de maneta.(DAR PE INTERIORUL MASINII) aranjamenutl si firele electrice se pun dupa propriul gust sua inspiaratie.. cred ca o sa incerc. acu mi-a venit ideea.
|
Quote:
|
la cate pagini ai tu pe thread ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
lol :) adevarat..ms pt warning TAU esti dulce :| ...
|
Daca te uitai mai sus am dat si eu un Link, nu cred ca iti ia mai mult de 5 min sa "rasfoiesti" un topic, tot atat cat mai scrii inca un post odata aici...
|
Asta chiar este o investitie buna...sa nu mai stai toata ziua sa dai la manivela...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning