![]() |
Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie
deci cum sa zic: ii clar ca nu vrea mai mult...Dari ai avut perfecta dreptate exact faze dinastea face...intradevar imi va fi f greu sa o uit...dar nu stiu ce altceva as putea face...:( am 16 ani si ar trebuii sa ma bucur de dragoste...nu sa plang dupa ea si sa fac faze dinastea...deja am inceput sa o ignor...sa vad cum imi va merge....:( va mai anunt ce se intampla...deja devine o telenovela...:))
ms de sprijin |
Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie
AI 16 ANI si ai toata viata inainte!!!!!!!!!! TRECI PESTE!!! ;)
Or sa mai fie destule dezamagiri in dragoste pe dea'lungul vietii... Important e sa stii sa treci peste cum trebuie... Bine, mai sunt si exceptii disperate!! dar nu intri in categoria aceasta... ;)) |
Si eu spun la fel. 16 ani e o varsta frumoasa, unde fiecare mica "enamorare" pare a fi cea mai cea.
Intradevar, conteaza ori sa stii cum sa o cuceresti, ori, daca asa decizi ca e mai bine, sa treci peste, cu capul sus. Fiecare stie cum e mai bine. |
nu prea m-am bagat io in discutia asta..dar si eu iti zic..cel mai bine,las-o sa fiarba!cu cit esti mai disperat,cu atat se simte ea mai tare in largul ei..k doara d asta face...
si ink o kestie..nici nu te obosi sa joci p suparatul...k si cu asta demonstrezi k e in stare sa iti provoaca sentimente extreme...neee..ciaoo draga,cu zambet larg...aaa,am fugit am treaba!;) io zic ,k fata se va apuca sa recalculeze.... break a leg...;) |
auzi trixi ???
si pe radioultra, si aici ... sa ne rupem picioarele ... ce ti-am facut noi de ne urezi asta ? :D yo ... ia treci la capitolul indiferenta cu gagica in cauza .... buna - buna , pa - pa , nu mai vb cu mine? - am treaba sau raspunde-i si tu cu aceeasi moneda ... |
...mey...asta vine d p vremea cind imi pierdeam vremea in parcul moto,inainte d concursuri...;)
asa ze zice k e "bad omen"daca o femeie iti ureaza noroc....asa k s-au inventat diferite alternative (break a leg...a hat full of s..t,and things like that):D deci,si p radio ultra,si aici ti-am vrut numa' binele ;) |
dealtfel break a leg e o urare veche englezeasca, deci... sigur e de bine ;)
bogdane, sa ne tii la curent, chiar sunt curios cum merg lucrurile la tine :) |
ho baaaaaaaaaaaaaaaaa ...
ca stiu si eu ce inseamna printre cuvinte break a leg ... carcatoeala asta ... |
:D :D :D ..ai vrut la munte???acum sa nu te aud k t-i frica d inaltime!;)
|
cred ca cine vrea ... poate invatza cate ceva de aici ...
cel putzin eu am prins cateva faze care se aplica si la mine |
...doar sa fie atent si sa le interpreteze cum trebuie... :) ;)
|
eh...ii gata toata treaba... :| am ignorato pana ieri seara...:)) nu am reusit sa duc la sfarist treaba asta...ne-am impacat sa spun asa... :| nu stiu cat timp o sa tina...ms pt sfaturi oricum :)
|
impacat in what way?
|
de amici iti spun eu .... :) si mare greseala ! pacat ca n-ai fost putin incapatanat macar 1 sapt sa o lasi ...apoi iti intra in sange deja si iti era mai usor ;)
|
mda...:\ probabil trebuia sa mai stau cateva zile...acum nush...poate ca m-am grabit,dar sper ca nu am gresit.In orice caz vad eu cum stau zilele astea,cum se comporta :)) si daca face iara faze dinastea ...adios....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning