![]() |
Re: Dgh
mah eu zic sa lasam proprietarii sa vb despre masinile lor!(noi sa le admiram ca merita)
si nu mai comentati ca papagalii aiurea ca am fost, ca am vazut, ca una alta,cand aveti o masina sa va aliniati la start cu unu dintre ei da! pana atunci shhhttt... eu zik ca asa e cel mai bine |
alooooooooooooo daaaaaaaaa vezi ca vorbesti ce nu stii,vezi ca eu imi lucrez la masina in mare parte si chiar daca nu ar fi asa nu este problema ta,cand m-am tras cu el prima data fara nos am recunoscut ca m-a facut,acum ultima oara am avut niste probleme la masina am mai spus cu ce dar in fine ne vom mai da si daca voi pierde stai linistit ca voi recunoaste,oricum ar fi situatia nu este rusinos pentru mine ca nu o fur de la orice masina,si in carti tot sunt si voi fi si pe viitor,asa ca numai bine si ne vedem pe strazi........dar sincer as vrea sa vad ce masini aveti cei care criticati pe unii si pe altii........
|
Quote:
marius masina ta este senzatie si ar trebui rezolvate odata problemele sa arati adevarata valoare si putere a masinii....dgh-ul este intr-adevar un adversar pe masura!!!...astept victoria!!! nu va mai bagati in seama aiurea ca habar n-aveti de inseamna sa mucesti la o masina si sa bagi mii de euro intr-o "rabla de 20 de ani"...duceti-va in mall la o plimbare. sincer! |
imi place masina.. senzatie!!! is de aceeasi parere cu xxs nu trebe bagati in seama toti pamfletari!!! si eu la 18 ani tot ursuletz vreau :X mai bine bag bani intr-o "rabla de 20 de ani" si fac senzatie decat sa imi cumpar una noua si stiu ca mai sunte inca cateva sute ca a mea.. "parca am fwte toti aceeasi p1zda"
|
Quote:
|
Quote:
|
yntisar nu te supara dar la faza aia de mai sus ai fost arogant , ironic , chiar taran as putea spune. E drept ca sunt multi papagalisti pe aici care au 16 ani , isi cumpara reviste din domeniul auto , cred ca majoritatea isi cumpara Supercar , si viseaza la masini de masini , vin pe forum si isi deschid papagalu ca masina asta e naspa , ca etc. Dar de la chestia asta , la afirmarea ca nu stim conduce , sa conducem dacia si etc e cale lunga...nu te supara dar tu ce masina ai si cat de bine stii conduce ca vb asa de sus cu noi toti ? Din cate am vazut, esti prieten bun cu Dgh , e normal sa-i ti-i partea mai ales ca stie omul sa conduca si are si ce sa conduca. Dar revino cu picioarele pe pamant....nu e doar Dgh singurul din toata Romania care stie si are si cu ce.
Poate te vei simti ofensat dar e doar parerea mea. |
Quote:
concluzia: bun venit printre pamfletarii care se uita la urs ca broasca la sudura :censored: P.S. facem o tura pe la trabant ? |
@yntisar24 nu inteleg de ce te iei de mine.. am zis ca masina ii senzatie!! si de unde stii tu ca eu nu stiu sa conduc? recunosc ca nu stiu sa conduc bine o masina.. dar nici pe langa nu is!! si apropo de permis am A1 si conduc un scuter si un motor la ora actuala ;) iar daca imi cumpar urs si se strica ii ceva logic ca la inceput o sa ma uit la el ca broasca la sudura pt ca nu m`am nascut mecanic !! dar omu cat traiesti invatata!! ;) in rest ce pot sa zic.. ii cer scuze lui DGH pt off-topic si ii doresc multa bafta in continuare!
|
Fra-M
Sal.aici puteti sa va spuneti pareri despre masina asa ca va rog frumos daca vreti sa va certati intre voi sa va trimiteti msg privat.Va multumesc
|
nasy ai vandut masina sau am auzit eu prost?:sad:sper ca nu frate!
|
stie cineva sunt curse in seara asta?
|
Quote:
|
Felicitari pt masina!Un urs facut cu mult bun gust!Bafta!
|
sal.as vrea sa vorbesc ceva cu tine.e destul de urgent.id ul meu pe mess este [email protected] .daca ai 10 minute pentru mine iti multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning