![]() |
Re: Cum sa ai o relatie de lunga durata
eu am zis doar atat... ma depaseste... oricum nu sunt eu aia care a avut relatii prea serioase... asa ca... nu ma exprim de ce nu cunosc!!!
|
devilish_lips de la 12 ani? buna treaba amice :D
|
o cunosc din greseala din liceu din timpul orelor de info
pe mirc :D culmea ii ca sta in celalalt bloc :D si nu stiam de ea. in iulie o sa fie 5 ani de trait alaturi de ea. in fiecare zi trage 2 certuri din alea grave :D nu ne vorbim maxim o ora apoi o luam de la inceput...asta cam din ultimi 4 ani jumate :D locuim impreuna alea alea..dar nu ne bate gandul la casatorie...era o idee innainte acuma 1 an si ceva ca sa o intindem din tara...dar ne-am razgandit ca ne costa cam mult nunta si nu dispuneam de banii necesari. daca o relatie se pastreaza printr-un bebe mai bine ma duc si-mi trag 2 labe sangeroase si un glont in cap . totul se bazeaza pe indrecere, respect..... in mare parte restu vin de la sine (parerea mea nu da-ti cu pietre) |
dacia, pune punctul pe i ca intotdeauna, in stilul lui caracteristic... :)
nu te contrazice nimeni mane... ;) |
nu "d-am" cu pietre ;)
da' pun o intrebare ... de sanchi asa :) cum ai rezistat 5 ani ? :p ca eo deobicei (subliniez DEOBICEI) dupa 6 luni caut deja alta ... acum de 6 luni sunt in cautarea uneia cu care sa fac alea 6 luni si sa caut alta :) ... m-ati pierdut ? :D |
neh ...
got the ideea mustang |
Quote:
|
...da hori,omu' se gindeste,k are ratiune!dar degeaba se impune ratiunea,cind sufletul e in alta parte...;) kiar asta am vrut sa subliniez,k din moment c ratiunea preia controlul intr-o relatie femeie/barbat....nu te mai poti astepta la foc d artificii,sau afectiune prea multa!;)
|
Sad situation :(:(:(:(
|
cand gandeste inima ...e numai laptesi miere. cand gandeste creierul, laptele e acru si mierea e contrafacuta...
|
cum sa ai o relatie de unga durata?
cu cine? cu femeia sau cu amanta? sau ma rog... amantul, depinde de sexul vostru(sau d preferinte :D:D:D) |
lasa amantul, ca e depasit moral...
si asa e dexter... cand se apuca creierul sa disece "gandurile" inimii... E jale!!! si uneori ar fi cel mai usor sa nu mai gandesti deloc... |
de ce e depasit moral?
nu cred... kiar nu cred... stiu muuulte exemple care imi spun k personajul mai sus amintit e chiar centrul vietii multora... |
eeeh... atunci se pare ca am ramas eu in urma... :D sunt depasita =))
|
nope... esti doar mica... sa t aud dupa 10 ani de casnicie... s-ar putea sa ai cu totul alte valori decat acum, si sa consideri mai mult decat ok lucruri despre care acum nici nu concepi ca ti s-ar putea intampla...tocmai tie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning