Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa ai o relatie de lunga durata (https://forum.4tuning.ro/28-femei/31892-relatie-lunga-durata.html)

Magos 12-02-07 20:06

Re: Cum sa ai o relatie de lunga durata

eu am zis doar atat... ma depaseste... oricum nu sunt eu aia care a avut relatii prea serioase... asa ca... nu ma exprim de ce nu cunosc!!!

DACIA-Wrc 14-02-07 09:06

devilish_lips de la 12 ani? buna treaba amice :D

DACIA-Wrc 14-02-07 09:13

o cunosc din greseala din liceu din timpul orelor de info
pe mirc :D
culmea ii ca sta in celalalt bloc :D si nu stiam de ea.
in iulie o sa fie 5 ani de trait alaturi de ea.
in fiecare zi trage 2 certuri din alea grave :D nu ne vorbim maxim o ora apoi o luam de la inceput...asta cam din ultimi 4 ani jumate :D
locuim impreuna alea alea..dar nu ne bate gandul la casatorie...era o idee innainte acuma 1 an si ceva ca sa o intindem din tara...dar ne-am razgandit ca ne costa cam mult nunta si nu dispuneam de banii necesari.
daca o relatie se pastreaza printr-un bebe mai bine ma duc si-mi trag 2 labe sangeroase si un glont in cap .
totul se bazeaza pe indrecere, respect..... in mare parte restu vin de la sine (parerea mea nu da-ti cu pietre)

aleks 17-02-07 13:00

dacia, pune punctul pe i ca intotdeauna, in stilul lui caracteristic... :)
nu te contrazice nimeni mane... ;)

Mustang 17-02-07 14:06

nu "d-am" cu pietre ;)
da' pun o intrebare ... de sanchi asa :)
cum ai rezistat 5 ani ? :p
ca eo deobicei (subliniez DEOBICEI) dupa 6 luni caut deja alta ...
acum de 6 luni sunt in cautarea uneia cu care sa fac alea 6 luni si sa caut alta :) ... m-ati pierdut ? :D

Spark 17-02-07 14:24

neh ...
got the ideea mustang

Hori 18-02-07 01:17

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 744155)
..dap,"hirtia" aia se numeste certificat d casatorie...si in leg cu bebe dexter are dreptate!ai unul mic p linga tine,kre are tot asa nevoie d tine,decit d partenerul/a...si ce te faci????cit e micutz,si nu intelege prea multe,oricum ai face,tot copilul sufera...asa k taci,ptr k e hirtia,ptr k e copilul...si daca p linga astea cineva isi mai aduce aminte dc a ales sa ramina impreuna cu omul in cauza...are o nominalizare la Nobel d la mine....

Acel cineva isi poate aduce aminte la un moment dat dc a ales sa ramana impreuna cu omul acela deoarece, este tatal copilului si parerea mea este ca ... trebuie sa se gandeasca la viitorul copilului .... la kestia de "Familie" pt ca nu`i la fel ... cand un copil creste intr`o familie sau creste intr`o familie destramata .... nu mai este dragostea aia de familie .... m`ati inteles ca eu m`am pierdut :))

Trixi 18-02-07 12:15

...da hori,omu' se gindeste,k are ratiune!dar degeaba se impune ratiunea,cind sufletul e in alta parte...;) kiar asta am vrut sa subliniez,k din moment c ratiunea preia controlul intr-o relatie femeie/barbat....nu te mai poti astepta la foc d artificii,sau afectiune prea multa!;)

Hori 18-02-07 12:43

Sad situation :(:(:(:(

dexter_20 18-02-07 21:04

cand gandeste inima ...e numai laptesi miere. cand gandeste creierul, laptele e acru si mierea e contrafacuta...

aleks 20-02-07 12:55

cum sa ai o relatie de unga durata?
cu cine?
cu femeia sau cu amanta?
sau ma rog... amantul, depinde de sexul vostru(sau d preferinte :D:D:D)

Magos 20-02-07 15:37

lasa amantul, ca e depasit moral...
si asa e dexter... cand se apuca creierul sa disece "gandurile" inimii... E jale!!! si uneori ar fi cel mai usor sa nu mai gandesti deloc...

aleks 20-02-07 15:51

de ce e depasit moral?
nu cred... kiar nu cred... stiu muuulte exemple care imi spun k personajul mai sus amintit e chiar centrul vietii multora...

Magos 20-02-07 16:16

eeeh... atunci se pare ca am ramas eu in urma... :D sunt depasita =))

aleks 21-02-07 11:38

nope... esti doar mica... sa t aud dupa 10 ani de casnicie... s-ar putea sa ai cu totul alte valori decat acum, si sa consideri mai mult decat ok lucruri despre care acum nici nu concepi ca ti s-ar putea intampla...tocmai tie :)

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning