![]() |
P.S. Nu este negru ci este albastru inchis si exteriorul este \"tunat\" By Hamann!
|
si pana la urma care ii cea mai tare masina??oricum stiu care ar fi cea mai urata :D subaru ala negru ii groaznic!! lam vazut la timisoara
|
Eu zic ca CL 65 AMG. Nu stiu ce se poate compara cu el, chiar daca sunt fan BMW. Pana apare vreun M6 ... pot sa visez, nu ???
|
poi daca este cl 65 amg in pitesti incredibil nam vazut eu aici in germania.. :lol:
|
Da. E unul auriu. INSCRIS. Luat cu banii jos. E ceva... Incerc sa-i fac niste poze
|
nici na costat mult :lol: 65 amg ii super tare si o super masina..o masina pt milionari ceva poze nar fi rau... :wink:
|
3 Attachment(s)
Pana una alta S 55 AMG si Audi RS4
|
Pacat ca nu am mai facut poze la RS4 ... soferu era in masina si nu am putut sa fac mai multe poze :(.. o mai prind eu prin oras ca are numere de arges!!
|
Ala nu e S 55 AMG. E un amarat de S320 cu stopurile schimbate sa arate ca cele de dupa face-lift-ul de anul trecut si logo-ul 55 AMG e luat din Vitan.
|
:) vb lu dyc... nu e ala 55amg orice ai zice...
nu lai nimerit :) ala e crem...singuru mertzan crem din pit .. si e CL ..nu S |
lol ma eu am mai vazut o solenza cu 55 AMG :lol: :lol: deci din targ are omu sigla :D
RS4 era belea belea.. cam murdar si statea in ea cu ochii in 4 omu .. am facut poza pe ascuns :P interiorul jantelor era in culoarea masinii iar spolerele erau altfel .. sigla RS4 .. nu cred ca era fake audiu |
2 Attachment(s)
la din poza nui rs4... :lol: are un paket care se cheama s line..uite asa arata un rs4.....
|
Poate cunosti mai bine firma, dar ce ne arati tu nu e mondelul anterior? Stiu ca RS se face doar avant, dar mai stiu si ca a iesit modelul nou. Cat despre masina din poza lui MMihai, este S4
|
Re:
Quote:
Si ca sa sti tu, pentru tine, masina lu Dan il costa prea mult ca sa o faca desi gasise una exact ca a lui care nu se inscria la 2500 de euro pe care acum se oftica ca nu a luat-o. |
1 Attachment(s)
M6? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning