Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/31873-dacia-prezinta-furgoneta-logan-van.html)

dogy_10 27-01-07 13:40

Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN

off topic: nu ma refeream la tine ci la cei care spun: "dacia e tot dacie" si ei au o coaja de pica tabla de pe ea

d3spinul 27-01-07 13:45

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 717724)
off topic: nu ma refeream la tine ci la cei care spun: "dacia e tot dacie" si ei au o coaja de pica tabla de pe ea

tot off-topic:

imi cer scuze atunci... ma enerveaza mult cei care zic "Dacie tot dacia ramane " !

totel 27-01-07 13:47

dar sunt curios daca e capabila sa transporte atat cat poate sa intre in ea...ca baniuiesc ca motorizari mai putenice sau un diesel mai tare ioc!in rest e foarte ok..cine se gandea ca vechiul papuc o sa aibe un mostenitor cu aer conditionat cu servo cu ABS ...

Tzus 27-01-07 14:56

MCV fara geamuri...o usa culisanta era mult mai practica...dar e o masina facuta de romani...nu ai cum sa ceri mai mult.

BaBaOs 27-01-07 16:18

e f mijto ,e faqta cu un scop practic,are un pret bun si am observat ca sunt destul de fiabile.

spre deosebire de fiat si va spu ndin surse sigure ca majoritatea masinilor doblo la 30 de mii de km li se strica cureau de distributie si multe alte rahaturi grave.

cine spune ca dacia e proasta isi foloseste altceva decat creierul> :lol:

RA_2fast4u 27-01-07 17:07

mare tragere au facut baietii cu usile acelea... chiar nu le vad rostul... mai bine le scoteau cu totul... ce marfa poti tu sa bagi pe usile acelea? any way chiar si cu acest impediment eu pun pariu ca o sa se vanda foarte bine, si in fond si la urma urmei nici nu ar avea de ce :)

riv_gms 27-01-07 17:18

ma fratilor sa fim multumiti cu ce avem si sa ne mandrim cu ceea ce facem ...
cineva mai sus a spus k dacia nu poate sa traga ... am vazut un logan 1.6 sau 1.4 nu stiu exact tragea de un UTA1700 {tractor) si nu se simntea k obosea ...
haide fratilor sa fim romani...
dupa parerea mea loganul este una dintre cele mai reusite masini ... 1.6 16v 105 cp ce masina romaneasca a mai avut atatia cai decat guarderul ...
si ink o chestie o dacie intretinuta face cate alte masini aduse din afara .... hai ma fratilor ... Romani suntem

TheMadMan 27-01-07 17:28

ca utilitara la pretul asta eu zic ca e chiar bine

Aaronnel^ 27-01-07 18:09

Vad la toti ca zic ca daca ar fi avut usa culisanta ar fi mers
Pentru taranu roman care cara cartofi si pepeni la piata e bun si asta ;) Ar fi ramas cu usa in mana.

COJONES2GOOD 27-01-07 18:19

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 717164)
E un Logan break fara geamuri! :lol:

Submit la afirmatie!

Aaronnel^ 27-01-07 18:59

Quote:

Originally Posted by PANDA1984 (Post 718129)
cred k e cel mai aratos model logan pana acum!arata foarte bine!cati bani costa?

Cat dai pe el ??
Eu il vand cu 11000 negociabil

DyZ 27-01-07 19:01

ma intreb de ce are deschizator cheie si la portierele din spate ? o fi photoshop ?

Cristy@n0_crs 27-01-07 19:17

dacia pentru asta e de carat :D oricum e buna la asa pret o sa se vanda multe exemplare ;)

alicee 27-01-07 19:29

Quote:

Originally Posted by alexutzu07 (Post 717054)
Da intra-devar arata mai bine ca bracku...dar totusi dacia tot dacie ramane chiar daca are pe ea piese frantuzesti. Nu se compara cu marcile straine, dar pentru cine o vrea eu zic ca e o alegere cat decat buna.O usa culisanta mergea de minune dar ca intotdeauna...pana sa ajungem noi la alte perfomante mai dureaza,ma refer aici la design si ca implica si alte modificari tehnice, e normal. Dar scoteai o masina mai buna, decat ieftina si proasta, mai bine cativa euroi in plus :)si luai ceva calumea de tot;) Pretul imbatabil de care zicea RoSonic se ridica pana la 8.800 euro.
Oricum este un inceput bun pentru Dacia, sa vedem ce o sa mai scoata pe piata in viitor...

cauta pe net dupa opel astra g van si opel astra h van (parca asa se numesc). In esenta sunt 2 break-uri astra la care in partea laterala usile au fost suprimate,accesul facandu-se doar pe partea din spate (deci inclusiv scoaterea marfii)... asa-i ca si nemtii sunt niste tantalai? si s-a vandut masina..

alicee 27-01-07 19:42

Quote:

Originally Posted by alexerix (Post 717458)
Asta e masina care va inlocui binecunoscutul Papuc. Soarta vanului e pentru carausie...marfa...zarzavat la piata etc:twisted: .
Care vrea van sa-i traga croame mari si woofere si bling bling-uri inseamna ca nu stie pe ce thread se afla.
Logan Van e o masina ieftina si destul de buna pentru drumurile noastre, iar costurile sunt relativ reduse in comparatie cu concurenta.

(copy rights to Base) Sa vindeti bine!!!!:twisted: :twisted: :twisted:

acest van nu va inlocui nici un papuc. E un model nou fara precedent la dacia, anul asta va apare si un logan pick-up si ala va fi inlocuitorul papucului. si s-ar putea sa vedeti 4x4 pe.. pick-up :P

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning