![]() |
Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN
off topic: nu ma refeream la tine ci la cei care spun: "dacia e tot dacie" si ei au o coaja de pica tabla de pe ea
|
Quote:
imi cer scuze atunci... ma enerveaza mult cei care zic "Dacie tot dacia ramane " ! |
dar sunt curios daca e capabila sa transporte atat cat poate sa intre in ea...ca baniuiesc ca motorizari mai putenice sau un diesel mai tare ioc!in rest e foarte ok..cine se gandea ca vechiul papuc o sa aibe un mostenitor cu aer conditionat cu servo cu ABS ...
|
MCV fara geamuri...o usa culisanta era mult mai practica...dar e o masina facuta de romani...nu ai cum sa ceri mai mult.
|
e f mijto ,e faqta cu un scop practic,are un pret bun si am observat ca sunt destul de fiabile.
spre deosebire de fiat si va spu ndin surse sigure ca majoritatea masinilor doblo la 30 de mii de km li se strica cureau de distributie si multe alte rahaturi grave. cine spune ca dacia e proasta isi foloseste altceva decat creierul> :lol: |
mare tragere au facut baietii cu usile acelea... chiar nu le vad rostul... mai bine le scoteau cu totul... ce marfa poti tu sa bagi pe usile acelea? any way chiar si cu acest impediment eu pun pariu ca o sa se vanda foarte bine, si in fond si la urma urmei nici nu ar avea de ce :)
|
ma fratilor sa fim multumiti cu ce avem si sa ne mandrim cu ceea ce facem ...
cineva mai sus a spus k dacia nu poate sa traga ... am vazut un logan 1.6 sau 1.4 nu stiu exact tragea de un UTA1700 {tractor) si nu se simntea k obosea ... haide fratilor sa fim romani... dupa parerea mea loganul este una dintre cele mai reusite masini ... 1.6 16v 105 cp ce masina romaneasca a mai avut atatia cai decat guarderul ... si ink o chestie o dacie intretinuta face cate alte masini aduse din afara .... hai ma fratilor ... Romani suntem |
ca utilitara la pretul asta eu zic ca e chiar bine
|
Vad la toti ca zic ca daca ar fi avut usa culisanta ar fi mers
Pentru taranu roman care cara cartofi si pepeni la piata e bun si asta ;) Ar fi ramas cu usa in mana. |
Quote:
|
Quote:
Eu il vand cu 11000 negociabil |
ma intreb de ce are deschizator cheie si la portierele din spate ? o fi photoshop ?
|
dacia pentru asta e de carat :D oricum e buna la asa pret o sa se vanda multe exemplare ;)
|
Quote:
|
Quote:
acest van nu va inlocui nici un papuc. E un model nou fara precedent la dacia, anul asta va apare si un logan pick-up si ala va fi inlocuitorul papucului. si s-ar putea sa vedeti 4x4 pe.. pick-up :P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning