![]() |
apai chiar ca plictiseala... jenanta 1100 aia, nu vad ce rost are sa tot consumati curentu aiurea pe cotetze de astea... macar daca facetzi ceva straduiti-va umpic ca asa nu progresatzi deloc, si inca ceva EvLSant0S stilul tau de virtual tuning nu se potriveste la orice masina, pe ditamai mertzanu merg spinere da pe dacie... sa nu ne intindem ca deja furam curent!
|
da , o sa tzin cont de chestia asta
|
nu mi-o lua in nume de rau, ca vad ca te-ai cam atacat si pe topicu de concurs... da sincer ce rost are sa faci o masina la care rotile is strambe si spiolerele deformate...etc.. daca tot lucrii ceva macar sa fie cu rost, sa mai acumulezi cunostinte si expoereinta
|
am facut-o din plictiseala si curiozitate... , nu m-am atacat , am luat-o ca pe un sfat.
|
lasa copilu ca trece ;)
|
la burnout nu asha se vede roata... aia se invarte prea repede
|
1 Attachment(s)
tot din plictiseala...
|
loooool
|
Re:
2 Attachment(s)
un golf FACUT DE MINE :D....
Astept comentarii... |
per total arata bine..dar la spoiler nu pre` imi place.ai luat cumva spoileru de pe o poza cu rezolutie mai joasa decat poza ta?(initial incearca sa cauti poze de la 800x600 in sus)
stickeru' ... Bafta ! |
Re:
oarecum...stii de ce se vede asha....vopseaua de pe masina de unde am luat poza...era ciudata.....si spoilerul ala era luminat de nishte reflectoare....asta e....Maybe next time...
|
2 Attachment(s)
:lol: Placerea mea ascunsa :D Big Rims on each and every car :D
LEXANI ENFINITY on MAZDA RX8 :D |
A dat Dzeu so vad si pe asta :shock: . Bravo mane jante de calitate adica rezolutie buna!
|
EEEEEEEEEEEEEEE , petrecereeeeeeeeee a zis XxdadixX ca am psu jante bune/bine !!!!!!!!!!!!! :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy::boogy: :boogy: :drunk:
lasand caterink la o parte , ma bucur... ca a iesit bine.. si ca .. a fost satisfacator ochiului tau :) |
2 Attachment(s)
am facut un 307 pt un prieten.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning