![]() |
Re: Un Matiz Oradean
Mama mama .... ptr prima oara vad si eu un matiz tunat cu gust si fff.frumos..
Bravo tata esti tare... respectul meu ptr ce ai facut din el |
1 Attachment(s)
mi-am pus o baterie de 60 amperi ca sa nu mai am probleme cu ea))))))))))))))Dupa 2 ore de chin ca sa ii fac loc a intrat la locul ei))))
|
Quote:
|
Quote:
crek k faci din matizu asta ceva Pimp My Ride ;)) arata superb |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Uite asa va arata in MAI.Cred ca va fii unuicul din tara))))))))))
Barile sunt la facut deja,priza de aer o am dar numai dupa pasti ma apuc de asamblat. |
Quote:
|
Foarte tare man. tine-o tot asa . E Super tare si eu am unul argintiu si vreau sa ma apuc de el si vroiam sa te intreb cam cat te-au costat toate astea in mare, cel putin exteriorul sa zicem. ms bafta multa
|
Quote:
|
Quote:
SAvedem cand ma apuc si yo sa o fac dak e iti mai cer sfaturi. Multa bafta si fa-o unicat :D |
Quote:
|
misto barile pe care le ai ales ele si cu jentile sunt cele mai misto de pe masina ia gri in rest a sctricat o cu prize false , folosirea stemelor de la alte masini si oglinda aia parca este veioza ! bafta cu micul gigant:P
|
ce dimensiuni de jante intra maxim p el fara s modifik cva la aripi ???
|
Ale mele sunt jantele pe 15
iar cauciucurile sunt de 195/45/15 da am modificat putin la aripa spate am indoit tabla(dublura aia de tabla)in sus sub aripa si nu imi mai freaca,iar la puntea spate am pus un opritor de cauciuc ca sa nu mai coboare prea tare.Asa nu mai imi freaca deloc. |
Quote:
Cica NISSAN)))))) Ma inspir si eu de unde pot nu-mi place sa am bari cum au toti Intra aici pe www.passion4tuning.be sa vezi tuninguri))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning