Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/31753-dacia-mea-tlx-88-knd.html)

AAlpine1 25-01-07 11:05

Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 714026)
O singura fata cu Dacie pe aici, ar fi culmea sa nu ne purtam exemplar cu ea. Doar suntem niste domni!

eu zic sa ii faci o oferta pe care nu o poate refuza :P

AAlpine1 25-01-07 11:06

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 714046)
Ai faci singura reparatiile de intretinere? o suflare in jigler cand se infunda,o schimbare de platina, un ulei, un bec, etc?

si daca nu le face ea te oferi u ? :P

UniculSGM 25-01-07 11:08

Te las pe tine, ca eu am obligatii :P

AAlpine1 25-01-07 11:11

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 714587)
Te las pe tine, ca eu am obligatii :P

eu nu mai am timp :P, iar in legatura cu obligatiile sunt liber ca pasarea cerului :P;
vezi ca e pericol are net acasa si poate se uita :P
mergem astazi la sala ? :P

manciur 25-01-07 13:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 714580)
Daca faci comparatie cu un UDN, un HNA, un UAP, hai si un PJD ;) etc, masina ei e eclipsata. Dar fata de multe Dacii care umfla pe strazi si chiar au ITP, arata ok.

...hai si un PJD_jignitor, asta este categoria ei! o masina care merge zilnic celelalte 2 exemple nu intra in categoria "noastra" sunt masini menajate care ies doar la intruniri sau ocazional prin cartier!

LKS 25-01-07 13:50

si usor usor se ajunge si la "fetele cu daciile de care tzi`a zis mama ta :D sa te feresti" :D :D

Fauru_13_XWN 25-01-07 14:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by manciur (Post 714575)
respectul ca respectul, dar aceasta Dacia este intr-o stare deplorabila... fireste pentru o masina la 19 ani este foarte buna dar ai grija pana unde-i ridici statuie!

manciurica manciurica dece trebe sa fi tu capu rautatilor
(exact ce a spus fata ca s-a saturat sa auda de masina ei) nu uita de unde ai plecat si citi bani ai bagat in masina si nu spun asta cu rautate

Magos 25-01-07 17:02

exact ce am zis ... MASINA MEA NU ARE NIMIC!!! E praf... :( trebuia sa se trezeeasca cineva sa imi spuna ca nu e nimic de capul ei.. stiu.. cititi cu atentie, ca asta am zis si eu de ea mai devreme!! :(

Magos 25-01-07 17:11

[quote=manciur;714575]respectul ca respectul, dar aceasta Dacia este intr-o stare deplorabila... fireste pentru o masina la 19 ani este foarte buna ..quote]

DEPLORABILA in ce sens?? Dupa cum si tu ai spus, are 19 ani!!!! :shock: Ce vrei mai mult de la ea? Si nu cred deloc ca este intr-o stare deplorabila cum spui tu, cat timp eu inca mai am totul original pe ea (cu exceptia motorului... ) si sunt toate in stare ff buna...!!! NU stiu ce intelegi tu prin deplorabil... Poate avem amandoi o imagine gresita asupra acestui termen...! Respect!

P.S. Guys... Hai sa facem anexa clubului... =))

manciur 26-01-07 09:44

Quote:

Originally Posted by Fauru_13_XWN (Post 714871)
manciurica manciurica dece trebe sa fi tu capu rautatilor
(exact ce a spus fata ca s-a saturat sa auda de masina ei) nu uita de unde ai plecat si citi bani ai bagat in masina si nu spun asta cu rautate

pasiunea este mai presus de orice!

Un bou de vanzare 26-01-07 10:19

hopa..s-a prins manciurel baietel..incepe sa cunoasca aceasta notiune pe care o critica amplu pe ici pe colo.....

te pupa tata

Magos 26-01-07 10:54

da... ma mir ca s-a prins!!

Un bou de vanzare 26-01-07 13:00

iarta-ma de off-topic Magos..sper sa nu te supar foarte tare...

Manciure, ba, tu esti ala din poza de la ce ai postat mai sus?
...........
nu de alta, da era sa nu te recunosc fara caciula...:twisted: :lol: :lol:

Magos 26-01-07 13:45

:)) nu ma supar de offtopic... daca aveti idei, mai aruncati cu ele in masina!! :D

pana una alta, mi s-au ars firele de la turometru... nu ca ar fi mare problema, ca oricum nu ma uitam niciodata la el.. =)) dar, ma urc pe pereti la gandul ca am ceva ars la masina!!!

grrrrr!!!!

mikkai 26-01-07 14:36

daca ti s-a intrerupt folia de la ceasuri e trist.Asa daca sunt doar firele de la bobina de inductie se poate face o tiganie ca sa mearga.Eu zic mai degraba sa verifici sigurantele ca sa fii sigura

All times are GMT +2. The time now is 23:45.

- Copyright 2026 4Tuning