![]() |
Re: A.C.S. Kamikaze Racing Team filiala Piatra Neamt
Quote:
|
kamikaze people....where are you:lol:
|
prezent....:) care e problema
|
Din cate inteleg eu, unii doresc sa infiinteze un club in Piatra Neamt, iar altii afirma ca e mai bine o filiala a celui deja existent.
Din punctul meu de vedere, este mai rentabila a doua varianta si anume filiala. Pentru infiintarea unui club nou, care sa mai fie si fiabil este nevoie de multa bataie de cap. Totusi acest club, ce statul are? Persoana juridica, Asociatie sportiva..... sau doar e o adunare intre prieteni si iubitori ai motoarelor? Si in momentul in care e Asociatie Sportiva este obligatoriu tinerea unei evidente contabile. Nu mai vb. de SRL. Cotizatia lunara cat este? Ce obligatii avem ca membri ai acestui club? |
Quote:
Cam asta e ideea ...acum se pare ca nimeni nu mai pomeneste nimic de club...se pare ca nu se vrea a continua cu acest club ...tocmai de aceea am facut topicu acesta ...in ideea de a vedea daca exista doritori ...dintre cei vechi sa continuam ce am inceput...:rolleyes2 |
ma alin io zic sa continue clubu asta...pt ca na....vb lu nt98adu e greu si bataie de cap sa faci altu...plus ca unii or sa vrea..altii nu...parerea mea
|
Pai ar tb. stabilit vineri si sa hotaram ce este de facut. Ar tb. stabilita si cotizatia, o ordine de bataie a proiectelor de viitor etc.
Nu de alta, dar vine caldura si in afara intalnirilor de vineri, poate mai facem ceva!:rolleyes2 |
Quote:
|
ce trebuie sa fac sa ma inscriu si eu in clubul asta????:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai e simplu: Mergi la Bacau si printre atatea chinezoaice, gasesti tu o japoneza!:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
io is pe aproape...am o koreana :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning