![]() |
sunt mare fan calibra :joy: masina visurilor mele 8)
dar si pisikutza este mortala :wink: si stau si ma gandesc :help: ce sa imi iau :?: |
Intotdeauna am avut ceva pt. BMW, visul meu e sa-mi iau un BMW 330CI portocaliu.OPEL-u imi da senzatia de nesiguranta, nu stiu, asa cred eu. Singurul OPEL care imi place OPEL ASTRA COUPE BERTONE, frumoasa masina.
BMW POWER PEACE :peace: |
Ma... Calibra daca nu are motorul puternic degeaba arata bine! Nu-i sta bine cu motor slab... In primul rand cand o vezi te gandesti la ea ca la o masina rapida, care se infige si care da fum celorlalte masini!!
In schimb cand vezi un bmw nu te mai gandesti la motor... te gandesti ca e... bemveu si atat! Daca e unu modificat cu atat mai bine! Oricum dupa parerea mea un BMW modificat e superior unui Opel modificat... si mai ales ca aspect ! ps: imi cer scuze ca am fost un pic offtopic... pentru ca topicul asta nu se referea la motorizari ! Quote:
|
am fost pus in fata aceleiasi decizii, depinde mult de cati bani ai!
la banii la care iei un e36 varza (~5500E) iei o calibra marfa, poate chiar model turbo! tinuta de drum la viteze mici este intr-adevar mai buna la BMW, iar la viteze mari ambele stau lipite de sosea foarte bine. bordul de calibra intr-adevar este de rahat, dar sa fim seriosi - nici e36 n-are vreo frumusete de bord, doar ca sunt folosite ceva materiale mai de buna calitate. cat despre comfort: scaunele la calibra sunt mult mai lataretze decat la e36, iar pe cele de piele cu incalzire stai asa bine ca te ia somnu dupa 20 de minute. daca ai bani de un coupe sau cabrio (~7000E) ia-ti, dar in rest ia calibra, piesele sunt si de cateva ori mai ieftine! ps. am mers zeci de mii de km cu ambele masini, nu stiu cati dintre cei care si-au dat parerile pot spune acelasi lucru :twisted: |
Re:
Quote:
si ce motare aveau masinile tale ? dotari..an...etc? |
nu l-am deschis eu -- doar m-am implicat (prea) mult din cauza convingerii mele :P :twisted:
eu abia sunt pe cale sa-mi achizitionez prima calibra, a avut un prieten bun timp de vreo 3 ani calibra timp in care am mers cu ea foarte mult (si ca sofer si pasager). iar tata avea e36 318 berlina acum aprox. 10 ani, cand chiar era ceva sa ai masina aia :) |
Re:
Quote:
nu te lua de el ptr ca nu el a deschis topicul EU L-AM DESCHIS |
Esteti Calibra este net superioara dar BMW tot BMW e ....
|
hahaha :lol:
|
mie tot mi se pare E36 muuult overpriced! parerile mele au fost exprimate 100% dpdv financiar (raport cat_dai/pe_ce). daca aveau preturile egale nici eu n-as sta pe ganduri.
cat despre aspect fiecare cu parerea si gustul lui... ...ce inseamna numele marcii!!! daca maine bmw ar scoate o carutza cu motor tot ar exista o gramada care ar cumpara-o pt ca \"E BMW FRATE!\" :lol: ps. n-am nimic cu bmw-urile si mai ales cu E36, sa nu fiu inteles gresit! |
Topicul ar fi trebuit sa se numeasca OPEL CALIBRA VS. BMW E36 COUPE
calibra este in 2 usi ca bmw e36 coupe....nu compari cu 4 usi sau altceva.... bine ca nu comparati...bmw e46 coupe cu opel astra coupe..... :))) ca aspect e destul de frumos calibra ..dar atit.....mai frumos este un e36 coupe(parerea mea)ca pret..este mai eftina calibra..cu mult..... io n-am avut calibra niciodata dar am un preten care are si stiu cat de nemultumit este si nu mai stie cum sa scape de ea.... |
Quote:
Quote:
Si teddy cred k a pus punct discutiei! cand e vorba de aspect fiecare cu gusturile lui! acum lasati si pe altii sa-si exprime pct d vdr :P:) :roll: |
Re:
Quote:
nu am dat exemplu de un motor , am scris foarte clar cuvantul \"ASPECT\" |
pai eu nu inteleg la ce bmw te referi ? BERLINA ,COMPACT, SAU COUPE ?
calibra e un singur model(mai e si cabrio) normal la e36 coupe ma gandesc....standard.. |
in orice caz NU compact (ala mi se pare super infect din generatia aia)
COUPE / BERLINA , in mod special COUPE ca sa se asemene comparatia |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning