![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
Bara stabilizatore Fatza de 28 30 ns sigur nu am masurato .... pret atractiv :)))
|
cu bara stabilizatoare am rezolvat-o (mersi )
- acum sunt in cautarea unui carb dublu ( cel de nova) daca se poate unul reglat binisor pentru a putea face o proba sa vad daca e ceva in neregula cu al meu de pe masina |
Quote:
|
Salutare....Am o dacie din 2000 la care nu mai imi merge vitezometru. Daca are cineva va rog spuneti-mi si mie si cam la ce pret. Nu sunt din Bucuresti dar stau aproape(in Ploiesti) si pot veni sa-l iau daca este bun. Masina are bord DCN(nu este din ala turcesc).
|
caut galerie dublu corp de papuc
|
Are cineva o bara fata de cn4?
|
caut 2 amortizoare de spate .... nu ma intereseaza starea lor .... adik poa sa fie si scurse
si mai caut neste ace pt tripoda d la planetara da sa nu fie din acelea scurte d dacie sa fie putin mai lungi decat alea |
bara torsiune spate , are cineva ?
|
Quote:
salut! Scuza-ma daca te deranjez,dar m-ar interesa oglinzile,dar te rog sa mi zici la ce pret vrei sa le dai. As vrea sa te intreb daca stii in ce consta montajul acestor oglinzi,adica trebuie sudat ceva la usi sau trebuie taiat geamul,sau cum se monteaza?eu am o dacie din 1994 si ii modificata model 1999,dar oglinzile imi sunt de tip vechi,si as vrea sa le schimb! Mercy mult!!! |
sal!!ma din ce oras esti?mar interesa cate ceva de pe masina daca se poate.....si mai ales daca ai zis tu ca e mai mutl de pomana....postu este pt cel cu dacia din `83....
|
cumpar carburator dublu corp de nova si evacuare de papuc are cineva????
|
am o dacie 1300 si o cutie de renault in 5 trepte. imi trebuie timoneria (schimbator, cu nuca si tije). nu am gasit pina acum. stie cineva cum pot sa gasesc?
|
proiectoare de ceata pentru Logan are cineva? PM
|
Vand Motor Complet Si Functional De Dacia 1310 + cutie de viteze fara ambreaj. Cei Interesatzi Datzi-mi Un PM si mai va dau alte date. Motorul Functioneaza Perfect.
|
dezmembrez dacie 1300 .....punte spate ,fuzete ,planetare ,motor (fara chiuloasa):)) ....cutie in 4 trepte,amortizoare fata ca pe spate sunt promise lui morcove:)) ce sa mai toata masina .......pt cei interesatzi pm!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning