![]() |
Re: Mașini DACIA īn lume
3 Attachment(s)
Mă uitam la ştirile de la ora 13:00 şi īntr-una din ştiri, legată de Turcia şi Siria, am văzut o Dacia 1310, cu girofaruri. Nu ştiu dacă era de politie dar nu este exclus. Imaginea este destul de slabă, apucānd să fac un printscreen, d-abia cānd au arătat o altă imagine, nu la fel de edificatoare ca prima. Oricum, se īnţelege.
Attachment 2571360 Later edit: Imaginile văzute prima oară: Attachment 2571364 Attachment 2571365 |
alea sunt Renault 12 Toros fabricate in Turcia oficial din anii 80 pana in 98. Dacii pur romanesti s-au exportat prin 2000 dar variantele Pick Up.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am găsit niște poze dintr-o țară de rahat,Siria..o țară urātă și săracă, dar plină de Dacii..īn aceste poze puteți observa cāteva Dacii (Taxi)
|
In Siria se vand demult Dacii. Cam de prin anii 80, deci este o masina foarte cunoscuta. Dar arata ca dupa razboi, la fel ca si tara.
|
Reveniţi la subiect şi lăsaţi părerile cu privire la bunăstarea ţărilor, vă rog!
|
4 Attachment(s)
Un Duster prin Skadar, Albania,o altă țară urātă...și un Break probabil din Malta.
Și un 1310 īn Polonia.Ultima e īn Bulgaristan. |
6 Attachment(s)
Īncă 6 poze din diverse țări..Turcia,Cehia,Polonia,Bulgaria.
|
1 Attachment(s)
Coreea de Nord
|
1 Attachment(s)
cred ca stie toata lumea de aceasta dacie....
|
Quote:
|
Da ciudată mai e varianta asta..eu cred că vreun sătean a tunat-o...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning