![]() |
2 Attachment(s)
sau asta
|
1 Attachment(s)
one more
|
Mmmmha ha ahhahahahaha hahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha hahahahahaha
hahahahahahahahahahaha hahahahahahaha eu ma refeream la un abrio facut din dacia sport, dar e bun si asta..... Tot e bun un flex la ceva!!!! hahahahahaha |
daca mai pune careva o Dacia 4X4 pot spune ca le`am vazut pe toate :) nu o sa mai mire nimic :)
|
S-au facut cateva zeci de Dacii Break cu sasiu de ARO 10. S-au numit Dacia 10. Sunt vreo 2 prin Pitesti, una alba si una albastra. Promit ca pun poze in cel mai scurt timp.
Deocamdata, uitati un link in care scrie putin de acest model:\"* In serie mica a fost construit modelul 1310 Break modificat, cu tractiune 4x4, si roti de dimensiuni mari, speciale pentru teren accidentat, ce a fost conceput pentru dotarea armatei.\"http://www.autoturism.rdslink.ro/dac.htm Deasemenea, au fost o gramada de prototipuri groaznice ( unchiul meu a lucrat la proiectare la Dacia ). Cel mai acceptabil a fost o versiune pick-up carosata, un fel de Renault Kangoo, sau Citoen Berlingo, Cu 5 locuri si portbagaj imens. Voi incerca sa fac rost de niste poze si cu asta. A mai circulat prin Pitesti, cu nr de probe, o tentativa de monovolum pe baza Supernovei. Arata infect |
a fost o emisiune pe tvr1 garantat 100% se nuema si era un taran care montase motor de tractor pe o berlina in loc de portbagaj si bancheta spate 2 roti imense si isi facea treaba pe camp cu ea :)
|
|
2 Attachment(s)
:)
|
Doamne ce panarama de masina
:lol: :lol: vorba unuia mai sus :lemon: |
jur ca nu am mai vazut idiotenie mai mare ca asta
din pacate nu gasesc nimica despre aceasta masina pe net |
Eu as fi curios sa le vad in realitate...muhahahaha sa mor ce katerinca de masinute... :P :P :P :P :P
Mai puneti poze daca aveti cu asa ceva ! Merita ... |
Re:
Quote:
Dacia veche cu sasiu de aro si 4x4 avea garda f sus , toata mecanica de Aro 10 si masca cu 4 faruri patrate. Arata destul de bine insa cu mersul statea mai rau. |
\"Dacia 10\" era shi la noi in Petrosani sper sa mai fie sa ii fac poze.
|
ce ar fi sa ne apucam sa facem din dacii limuzine? :P mie imi surade ideea :peace:
sa le si vindem la americani, Limo Bob sa nu fie nimic pe langa noi vise.............................................. ...................... |
daciavan ii treaba serioasa....e un prototip care nu s-a lansat
am citit pe saitul de la dacia acum vreo 3 ani |
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning