![]() |
Re: Dezmembrez E30
ursul a ajuns acasa , spuneti ce aveti nevoie si va servesc :)
|
Quote:
|
da mi un pret la scaune,nu stau pe mes ca nu st an tara ,da mi msj la nr 0762615741,mersi
|
Salut ma intereseaza torpedoul cu tot cu inchidere si placa care acoprea calculatorul de sub bord + capacul de sub volan +un bord functional.eu am motor de 2.0 benzina + sonda de la kilometraj ( cea care vine in grup parca)
Multumesc |
Bordul sau ceasurile ?
|
5 Attachment(s)
hai la piese neamule
|
Lista preturi piese E30(4 usi)
Din 85 Aripa Stg fata ...100 lei Capota fata ..50 lei ( nu e chiar ok ... ) Capota spate .150 lei Instalatie electrica ..150 lei Oglinda Heliomata , Stg .70 lei Suspensie Sport fata spate 350 lei Ornament exterior 4 usi(crom)(Nu le am pe toate , lipseste 1) 90 lei Aeroterma .150 lei Ochelari (st + dr) + nas 150 lei Brate stergatoare ...20 lei/perechea Stopuri M 250 lei Ceasuri pt.4 cilindri .150 lei Vas spalator parbriz + pompa ..50 lei Buton intrerupere lumini ..50 lei Buton ceata+proiectoare .50 lei Bara spate ( metal ) .100 lei Maneta stergator/maneta faza lunga ..40 lei buc Grup Stock . ..150 lei PRETURI FOARTE NEGOCIABILE , VREAU SA SCAP DE ELE !!! Plus alte piese ..din interior .exterior .motor .etc. |
Salut ma interedeaza sonda de la grup
Pentru motor in 6( nu stiu daca conteaza) |
Si scaunele daca mai sunt un pret
|
ai pm !
|
ma intereseaza suspensia.
Imi poti da mai multe detalii ? Ce suspensie este ? Ce drop are ? |