![]() |
Re: Dacia 1310 - lupe xenon
Quote:
are si un pic de rugina , grila dintre faruri e destul de veche - e din 1996 a mai aparut si pe la aripile fata langa luftul cu portiera - aripile sant facute de firma CONEX IASI si le-am montat in anul 2006 vopseaua la masina , e adevarat , e jalnica acum, am vopsit masina ultima oara in 2006 si am dat 16 RON litrul de vopsea - asa era pe atunci , o vopsea facuta tot de firma CONEX in aprilie , anul asta 2013 imi expira ITP-ul, si o sa-i trag o vopsea 2K STANDOX uscata la cuptor si in afara de faruri sa stii ca mai am si geamuri fata electrice , oglinzi exterioare heliomate si full electrice , aeroterma de " masina straina " , evacuare completa sport , admisie sport , bujii originale MERCEDES , coloana volan MERCEDES , bloc lumini HYUNDAI bucsele toate de la masina , nu le-am mai schimbat din 2006 si inca nu am nici un fel de joc - trebuie sa stii sa le montezi ca sa te tina - din 2006 am scimbat doar rulmentii dreapta fata , un pivot sup. si o bieleta de directie si tine cont ca eu stau la tara si merg mult pe drumuri rele |
15 Attachment(s)
azi am montat o pereche de lupe cu xenoane pe o Honda CRV
cam asa arata : |
cam cāt costa un set de lupe h4? second..?nou..?
|
Quote:
|
ce ama pus eu pe masina mea, BDF , si acea Honda SYA , sant LUPE BIXENON cu becuri xenon .....si nu altceva
aaaaa.....si ibtreabal pe BUBA , cei acela un xenon original ce gasesti tu xenon H4 in ......bazar ....sau intr-un magazin de cartier ...fac copiii mei pe ele cand au diarie ok ???? |
eu zic ca intai trebuie sa inveti sa scrii corect si sa vorbesti frumos , dupa poti sa ne explici despre ce este vorba ...
|
Quote:
|
Quote:
pot sati trimi8t si tie un set de lupe cu tot cu xenoane si cu calculatoarele de xenon ( balastele ) + instalatia electrica te costa numai taxele de expediere curierat si scuzama daca nu scriu cu diacritice sau cu virgula....mai beau si eu cate o bere la bax ..... |
Quote:
|
Quote:
Tu zici ca dai toate astea gratis doar transportu sa fie platit de catre cel care ridica coletu? |
Quote:
|
Quote:
Apai daca e asa,imi pot indeplini si eu visu:oops: Oare mai are? |
Cum e la noi, ne miram toti in ultimul hal cand auzim ca cineva da ceva gratis :))
|
Quote:
|
Quote:
multe le arunc la gunoi , caci nu am ce face cu ele dar ca sa imi razi in nas .... cred ca daca veri sa-ti dau si tie un set iti fac o oferta de 300 lei + taxele de curierat |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning