![]() |
Re: BMW e36 GREEN
felicitari pentru azhizitie ...lasa ca nu esti singurul la care ii fierbe motorul ..sunt vechi ...asta e cum are omu grija de ele asa le pastram .....
imi place culoarea aia la nebunie am avut si eu un 2.0 la fel aceeasi culoare acelasi motor si tot in 4 usi :P coincidenta si tot pe Russe :)) |
poate sa imi explice si mie cineva cum se centreaza porcaria asta de cardan la e36 ca ma scoate la pensie :evil: !!! trebuie dat tot jos si centrat ? si dupa montat pe masina ? Am schimbat astazi grupul si peste 3000 rpm tot bate :evil::!: eu am schimbat numai partea spate a cardanului , exista posibilitatea sa bata partea din fata ?? :shock:
|
Quote:
|
Acest detaliu a mai ramas ,care cred ca este si problema .... sa vedem cu alta flansa ce rezultat am :)
|
BOSULE sa zic o BOMBA ...masina asta care e la tine acuma a fost masina mea !!!
|
:)))) esti prieten cu beky ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
acum iam dat atentie mai multa ca e singura pisica care a avut interioru ala crem full si bord mocheta usi scaune bancheta ...totul crem ... |
Dar s-a plimbat prin toata tara masina asta :)) :D
|
Quote:
Probleme cu fiertu motor NU , pragul din stanga e OPERA MEA ...adica DRUMURILE bune din BUCURESTI ..etc ...oricum ...cred ca masina ..MOTORUL e tot in aceasi stare nu ??? trage de nebun ??? si prin toata tara nu cred ca sa plimbat ca masina aia a plecat direct de la mine la un baiat care a tinuto o buna perioada de timp la Braila ...foliile FUMURII 100% 90% numai stiu erau puse de mine ....pana mea o facusem de seara deschideam geamurile sa vad ceva ...AA si am mai avut probleme cu macaralele ..cu plasticele dupe ele care tin geamurile dar stiu ca am schimbat din ele ... |
Pompa de servo a schimbat-o fostul propietar , la mine am schimbat discuri , placute , pivot stanga , stopuri , bara fata, grup , cardan ... Panouri tot "operele alea de arta" le are . La ce plansa bord si mocheta crem are merge un set de scaune + panouri noi de piele crem :D:twisted: Am vrut sa termin cu mecanica mai intai ,acum trec si la finisaje :D
|
Quote:
oricum ........masina era bine bine la mine eu umblam fara permis cu ea nu ma oprit garda niciodata :)) |
Motorul merge super .. :twisted: nu am avut eu transmisie pentru el inca :))))) Cel putin daca dau o tura de oras fara filtru bag lumea in boala la ce sunet are :)) + evacuarea care este aceias , i-am mai dat eu un crom la spray pe finala arata ca noua :-)
|
sal cum ai facut farurile galbene
|
1 Attachment(s)
Cu folie speciala pentru faruri , cauta pe google se gaseste usor :) si o poza cu matza pe burta :D :))
|
6 Attachment(s)
Astazi am facut si eu curat in portbagaj si am dat cu putin antifon ..... Am scos 2 roabe de pamant :)))) cred ca masina asta a mers pe camp mai mult la viata ei , de este asa imbacsita de praf :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning