Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   De ce atata gelozie dela o masina? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3140-gelozie-dela-masina.html)

shadow 13-01-05 11:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
ai facut off topic grav... tot k info generala....

Gluma buna!!!
Tot topicul asta e OFF-TOPIC!!!
Cum poti sa zici ca te-a luat somnul la 320km/h??? Daca chiar ar fi mers la viteza aia cred ca ar fi fost undeva facuta mica in scaun cu frica in ea!!!

aleks 08-03-05 10:20

poate era in avion si a facut misto de noi, acolo te ia somnul din cauza confortului, si nici nu simti kestia asta :))

DonHacker 08-03-05 14:31

Iooooii..la 320 km/h te-a luat somnul ?? Nu prea stii sa mintzi..pe mine nu m-au crezut ca am mers cu 230.....si vrei sa te credem ca ai mers cu
320 km/h si ai mai si adormit ?? :lol: :lol: ....ori erai :drunk: ori esti :woowoo: !! :lol: :lol:

ZooM-ZooM 08-03-05 22:34

ma katerinkoshilor! poate donshoara chiar a mers cu 320 km/h...adevarat,mi-e f greu sa cred...dar nu ne pune nimeni sa credem sau nu! alta era intrebarea,sau ma rog...nelamurirea..:) cititzi cu atentie :D:) Murarashu a fost cel mai la obiect,sa zic asa :)
ca a mers sau nu cu 320...asta mai putzin ma priveste,sincer :wink:
sa zic si eu ceva on topic: femeia este neinteleasa noua,din multe puncte de vedere....dar mai rau e ca nu se inteleg intre ele :) si de aici tot felul de invidii,certuri si scoateri de ochi :roll:
ce ai auzit in bar \"...straina...\" am auzit la multe donshoare care nu au mai mult de 12 clase,si care si-au tras prieten cu masina bengoasa,dar care isi mananca din palma si umbla rupt in cu* :)
asta e...pt majoritatea fetelor tre sa fie cat mai mare si mai scumpa (masina :P )...nu conteaza restu
respekt

SpeedeR 09-03-05 00:46

ce are mey?!

eu as dormi dk miar fi somn... chiar si la 320 la ora... evident dk nu as fi la volan...

ce are? dk iti e somn, t culci.... hai k am scoso si pe asta :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaa...si sa nu uit... cine stie cunoaste :lol: :lol: :lol: :lol:

Ford_V6 09-03-05 01:48

nu va mai luati de fata . . . totul este real . . . a fost cu mine in masina, eu sunt autorul escapadei cu 320 km/h . . .masina . . . evident oltcitul turbo.

the_mav 09-03-05 07:47

de fapt ford v6 nu vrea sa recunoasca adevarul in intregime.... inainte sa dea talpa oltcitului turbo (care de fapt e biturbo, dar pastra surpriza asta pt sfarsit :wink: ), a mers cu don'shoara cu 320 MILE/h, adica vreo 510 kmh intr-o acura a unui prieten :shock: :shock: :P :twisted: :wink: :twisted: :wink: .... care pe urma s-a hotarat sa vanda acura shi a postat anuntul la divertisment... :shock: :wink: :wink:
oricum, oltictul lui ford v6 bate acura de departe.... :wink: :P ...parerea mea...care este...vere... :shock: :? :roll: :shock:

DonHacker 09-03-05 16:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
nu va mai luati de fata . . . totul este real . . . a fost cu mine in masina, eu sunt autorul escapadei cu 320 km/h . . .masina . . . evident oltcitul turbo.

aa..Olticitul care are motorul Golfului I ??(de 900 hp) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning