![]() |
Re: Vreau o parere....
1 Attachment(s)
Quote:
|
apropo baieti din petrosani si nu numai de prin tuata valea jiului un anunt pentru voi montez folie auto omologata RAR cu certificat si banuti de geamuri tel 0766656794
|
Dupa cum spune titlul:
Are ceva daca pun folii iarna? |
Quote:
|
Si eu zic la fel, doar ti le monteaza inauntru intr-un atelier unde se presupune ca e caldura, nu in frig.
|
Exista si garantie... Alte pareri ?
|
deci de exemplu cine a pus pana acum folie la mine unde costa 300lei spatele omologat si 120lei fata tot omologata la bani astia am pus folie cu strat anti zgiriere si rezistenta in tinp la bani astia ai si garantie depinde la ce vrei tu garantie adica la ce te astepti sa primesti garantie la folie ????garantia in actele de conformitate ale foliei cine are stie puate sa confirme consta in decolorarea foliei in timp nime nuti da garantie ca nu ti se zgirie cant o poti zgria chiar tu cu un obiect fuarte ascutit deci chiesti destia
si la intrebarea cu frigul si inghetul -------poti monta folie afara in frig dar nu sub 0grade deci dacai 1,2,3grade este perfect dar retine o poti usca duar cu pistolul cu aer cald retine asta altfel zic sa nu pui mai asteapta am tot pus tuata saptamana trecuta pe frig si au iesit super bine nocoment dar cu pistolul cu aer cald |
Am un Gps Allview 8800S in care imi cam prind urechile,e al unui vecin care vrea sa vina in Ro zilele astea.Cred ca e cel mai naspa soft pe care l`am vazut plus ca hartile sunt degeaba...de la Navteq parca.Se poate pune Igo8 pe el?Pe al meu am reusit sa pun..pe asta nici nu stiu de unde sa ma apuc :)
|
3 Attachment(s)
de desenele mele ce ziceti :?: >>>>
|
dacia e mortala :D
|
ma bucur ca iti place ..... acum lucrez la un Audi A6 AVANT si la un Fiat 500 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: