![]() |
Re: Ceva curse in Craiova?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pentru ceva burn .... ceva drifturi...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Curse in Craiova - idei practice
Si ce faci ? Te apuci sa faci un tuning show sau un db drag si vin toti ciobanii si se apuca cu comentarii si tot felul de rahaturi. Nu stiu ce sa zic....decat sa faci un tuning show si sa plece x cu masina zgariata de-acolo de "privitori" si sa-ti sara dupaia in cap ca deh ...tu esti organizator...mai bine stai in banca ta. Ar fi frumos un tuning show ! Si eu ma gandesc demult la treaba asta si am si o locatie doar ca nu e in hala , e in aer liber. Singura problema ar fi ca n-ar avea spectatorii unde sa-si lase masinile daca vin in numar mare.
Nu e vb ca in alte parti au stiut ce e ala...dar la noi daca faci un concurs de DB Drag... se vor uita ca matza in calendar. Sincer nici eu nu stiu toate regulile ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Daca pleci la drum spunand NU... mai bine stai pe loc. Te-am pupat si... astept un BUZZ de la tine :wink: |
Re: Evenimente auto in Craiova - idei practice
tocmai ca Craiova are nevoie de un Tuning Show-Db Drag ....ca sa inceapa sa se educe! sa vada ce inseamna Tuning ..nu toate kitchismele care le ia din targ.
PS:comentarii nasoale au fost..si vor fi intotdeauna indiferent ca e cursa de viteza/indemnare -tuning show-db drag sau mai stiu eu ce! |
Gabi, au fost cazuri in Romania cand au plecat cu masina zgariata de la tuning show, nu mai retin exact unde !
Se poate face si idei sunt multe ..poate incercam noi ceva anul asta...desi nu stiu pt. cine l-am organiza....sincer daca ar fi dupa mine as face eveniment privat la care sa vina doar pasionatii , dar e cam greu sa faci treaba asta...oricum nu e imposibil :D . |
Quote:
Quote:
|
Nu am abandonat topicul, cel putin eu nu. Locatii, bine inteles daca vorbesti de curse legale, ar putea fi la Daewoo, in parcarea din targ, ca nu degeaba e ea asa de mare (da aici sar putea sa fie probleme), la aeroport, altceva nu stiu, nu imi mai trece nimic prin cap... Dar daca imi aduc bine aminte, zicea piticu ceva ca a gasit el o locatie...
|
Quote:
on: daca pui 10 sau 15 lei intrarea ai sortat tot publicul...dar cu ceva cadouri in banii astia bineinteles....stiu eu....iar ca spatiu ma refeream HALA!!!...adica spatiu inchis...gen siab,cora etc...nu parcarea din targ sau daewoo.....unde bine inteles ca au parcare de drift... :D....iar cu educatul....se educa el si publicul cand vad masini ca porsche a la ono si urs a la txa....si multe altele... |
Quote:
Quote:
|
Si iti convine sa vii la cursa sa pleci cu masina facuta cacat pt. niste "smecheri" ?
Pitic, eu ma gandeam la un tuning show in aer liber .. cu wet t-shorts si toate cele ...dar e greu la noi . La ultima cursa fetele de la Royal Models au fost injurate si s-a aruncat cu hartii in ele ca deh...nu au raspuns "complimentelor" din public....oricum taxa de intrare trebuie sa fie MARE DE TOT ! Legat de Porschele lui Ono sau ursu lui TXA ai vazut la cursa noastra cum a sarit lumea peste santul ala cand au vazut Evo 9 vs. Mustang la start ....cam asa s-ar intampla si in cazul porschelui. Sincer a iesit de 10 ori mai bine cum a fost acum 2 saptamani decat daca ar fi fost o legala ! |
PAi acum 2 sapt. nu s-a stiut pt. ca nu am vrut noi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning