![]() |
Re: Cielo C-ta
Quote:
|
Pe mine m-ar interesa jantele tale... Nu poti sa-mi zici te rog de unde le-ai luat si cu cat... mi-ar trebui si mie
|
Quote:
|
a si cu treaba cu cipu dinule nu e vb ca am zis pretu exact ca atata e am dat asa un exmeplu si ori cum la cielo nu face mare *** asa ca pa p . . . pe el ;)
|
Quote:
|
nu au faruri electrice dar iti scoti reglajul din farurile stock si ti le pui in alea cu sticla clara. ii greu?
|
Quote:
|
Mad Max are aşa ceva, deci merge. Şi Radu_ERD ştie cum se fac. Aşa că... la treabă.
|
Quote:
|
se poate face totul
|
Cred ca ai mare dreptate , dar trebe doar sa ma conving si un pik de ajutor nu strica ;)
|
Dă-le un mesaj privat, nu-ţi pot da eu ID-ul aşa de capul meu. Mare lucru nu are cum să fie, scoţi geamul farurilor şi schimbi oglinzile între ele.
|
clar, defapt ideea ii doar sticla s-o schimbi, si poti sa o pui pe faru original
|
Quote:
|
Oglinda de far clar are denivelari care iau locul striatiilor de pe geamul farurilor originale. Si nu merge sa schimbi deoarece farurile alea de la rxm sunt doar cu reglaj mecanic. Nu au loc si pt. reglaj electric cum sunt cele originale de cielo. Oricum eu zic ca geamul clar ar fi bun doar in cazul in care se doreste sa se puna xenon, altfel sa pui far cu reglaj mecanic cu geam clar in locul celor cu striatii cu reglaj electric e o nebunie din punctul meu de vedere ca becurile sunt tot aceleasi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning