![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
oricum...
vw,bmw,mercedes,opel........ce e nemtesc e bun ca zice lumea de passaturi va dau un sfat....NU VA LUATI JAPONEZA!!!! sunt de ***:twisted: :twisted: acest mesaj este pt cine stiu eu ca se oftika:twisted: :twisted: :D |
Quote:
|
-=Masini din Piatra Neamt=-
Lasa ca si unele japoneze sunt bune . . . am eu una care vreau sa o fac in genul cum e tt-ul portocaliu :twisted:
|
Quote:
|
Nu am nici o poza cu ea . . .oricum am gasit niste bodykit-uri in germania si vreau sa o schimb total . . .as vrea sa-i pun chiar si portiere fluturas 8)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pana atunci hai sa-ti arat o poza trucata cu jantele care mi le iau pe Passat :-)
|
Quote:
|
High performance design dar trebuie sa le caut pe la firmele de tuning prin buc sa vad cat costa pt ca acuma sunt ocupat cu examenele si nu am avut timp :)
|
@Ali UMP
Intreaba-l pe Dan cum suna esapamentul final sau pe Bogdan! Spun ,,suna" deoarece daca lasam toba aia Powerfull, riscam sa raman fara talon! Esapamentul a fost schimbat cu unul mai modest, dar tot face galagie:shakefist ceea ce nu-mi prea place. Un tuning la o masina nu inseamna din pct. meu de vedere, sa sune evacuarea in :twisted: ! @Leo Un set de jante cromate cum doresti se ridica undeva la 700E, fara cauciucuri. |
Nu-i problema de bani nt98adu , vreau ceva care sa se potriveasca cu masina :)
|
Quote:
Bineinteles ca fiecare priveste tuning-ul din propriul punct de vedere asa ca nu se discuta...fiecare isi personalizeaza masina dupa propriul plac. ;) |
La motorul meu de 192cp standard, cu un kip tuning il pot aduce la 210 max., dar nu cred ca se merita. Producatorul BMW a luat in calcul ca motorul sa mearga cam 85% din capacitatea lui pt. protectia acestuia. Este cu totul alta poveste motoarele Alpina care au in plus vreo 100cp, aceste fiind modificate si in interior incepand de la vibrochen si terminand cu axele cu came.
Parerea mea;) |
Quote:
|
:D :D fratilor eu chiar nu am nimic cu japonezele...chiar sunt frumoase:D
dar am eu o placere sa-l :poke: pe alin ca stiu ca se oftica |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning