Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   ___---=== Mega Intalnire --- Piatra Neamtz 18 Februarie 2007 ===---___ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31254-___-mega-intalnire-piatra-neamtz-18-februarie-2007-___.html)

johnson 30-01-07 17:09

Re: ___---=== Mega Intalnire --- Piatra Neamtz 18 Februarie 2007 ===---___

Bai nu stiu cum se face, dar tot timpul intervine ceva de nu pot sa ajung. Pe 18 febr e ziua lu bunica.Serios. Dar nu asta ma impiedica, mai e o intalnire, cu participanti din toata tara, la care as vrea sa ajung pt ca e o alta pasiune de-a mea. Sunt cativa factori decisivi, de care depinde unde aleg sa merg. Cred ca vin totusi alaturi de voi, pt ca la mine tuningul a ajuns mai mult decat o pasiune. Nu pot sa zic despre ce e vorba deocamdata, asta e

Ali_ump 30-01-07 17:46

Quote:

Originally Posted by bogdan_FVJ (Post 722543)
ati hotarat ceva baieti??? legat de locul de desfasurare al evenimentului.....ati mai gasit vreo varianta?

Inca nu s-a stabilit locul exact ...anuntam noi exact ...ce ...cand ...unde...cum....cu cine ...nu va faceti probleme...;)

bogdan_FVJ 31-01-07 10:39

ii bun atunci alin.......mai vb noi pe la intalniri.......bafta in continuare.....

antik 31-01-07 14:02

vreau si eu sa particip la intalnirile voastre :P ... am un audi a6 din 94 dar nu e tunata :P ..asa cum e ea stock particip :))

Ali_ump 31-01-07 15:28

Quote:

Originally Posted by antik (Post 724233)
vreau si eu sa particip la intalnirile voastre :P ... am un audi a6 din 94 dar nu e tunata :P ..asa cum e ea stock particip :))

Poti sa vii si cu masina stock si poater iti dam noi cateva ideei ...ce sa pui pe ea...Ne vedem pe 18 la marea intalnire...si Vineri pe 2 in centru ...;)

bogdan_FVJ 31-01-07 18:25

vino ma antik.....ca nu esti singuru cu masina stock...........toate la timpu lor........bafta

Ali_ump 31-01-07 21:28

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 722728)
Bai nu stiu cum se face, dar tot timpul intervine ceva de nu pot sa ajung. Pe 18 febr e ziua lu bunica.Serios. Dar nu asta ma impiedica, mai e o intalnire, cu participanti din toata tara, la care as vrea sa ajung pt ca e o alta pasiune de-a mea. Sunt cativa factori decisivi, de care depinde unde aleg sa merg. Cred ca vin totusi alaturi de voi, pt ca la mine tuningul a ajuns mai mult decat o pasiune. Nu pot sa zic despre ce e vorba deocamdata, asta e

Pai asteptam o confirmare si de la tine ...si sa ne si spui despre ce e vorba....si ma gandeam sa chemam si cativa din prietenii tai motocilisti asa pt diversitate...

johnson 01-02-07 08:55

Daca e gata masina pana atunci, vin 100%. Daca nu e gata, dar e cald afara si termin ce am de facut la bike, iarasi vin 100%. Incerc sa schimb data si la cealalta intalnire si atunci totul va fi ok. Poate avem bafta de zapada pt show maxim. Poti fi sigur ca vin si bikerii daca e vreme buna.

Ali_ump 01-02-07 09:57

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 725368)
Daca e gata masina pana atunci, vin 100%. Daca nu e gata, dar e cald afara si termin ce am de facut la bike, iarasi vin 100%. Incerc sa schimb data si la cealalta intalnire si atunci totul va fi ok. Poate avem bafta de zapada pt show maxim. Poti fi sigur ca vin si bikerii daca e vreme buna.

Ma in cazu in care nu obtinem aprobari prea mare galagie nu vreau sa fie ca sa nu avem probleme cu astia...intelegi...dar cu sau fara zapada...o sa fie frumos...si cu sau fara aprobari...;)
Si despre ce alta intalnire este vorba? Ceva legat de motociclisti?

antik 01-02-07 11:06

dar nu puteti organiza intalnirea asta. ..la iesirea din oras spre bicaz..e capatul d linie la trolebuze dak nu ma insel pe stanga undei o vulcanizare

Ali_ump 01-02-07 11:10

Quote:

Originally Posted by antik (Post 725512)
dar nu puteti organiza intalnirea asta. ..la iesirea din oras spre bicaz..e capatul d linie la trolebuze dak nu ma insel pe stanga undei o vulcanizare

acolo ii destul de mic spatiu si sigur o sa fie probleme cu oamenii de pe acolo ca ...na o sa fie multe masini ...motoare turate...alea alea...si e duminica intalnirea deci ...nu e tocmai bun locu pt adunare

antik 01-02-07 11:17

cel mai misto ar fi in parcarea d la kaufland...dar duminica siigur nu mai ai unde sa parchezi o masina :D

Ali_ump 01-02-07 11:27

Quote:

Originally Posted by antik (Post 725518)
cel mai misto ar fi in parcarea d la kaufland...dar duminica siigur nu mai ai unde sa parchezi o masina :D

heheh...ne-ar place noua ....parcarea de la Kaufland doar pt noi :twisted: ..dar ...mai mult ca sigur nu avem cum acolo...nu o sa ne lase nimeni sa facem o treaba acolo...sunt doua locatii posibile ...ori parcarea de la stadion ori ...la strand in parcare....astea-s optiunile...:rolleyes2

<URS> 01-02-07 14:12

mai alin...... da ce zici de platoforma de la savinesti......mi se pare ca e acolo o parcare mare......dar nu stiu inca daca e asfaltata calumea...... ar merita o verificare .... parerea mea;)

Ali_ump 01-02-07 15:19

Quote:

Originally Posted by <URS> (Post 725781)
mai alin...... da ce zici de platoforma de la savinesti......mi se pare ca e acolo o parcare mare......dar nu stiu inca daca e asfaltata calumea...... ar merita o verificare .... parerea mea;)

Merita vazuta macar ....si dupa aceea sa vedem cine se si ocupa de paza pe acolo ...trebuie vb un pic ...poate mergem pana pe acolo....sau unu din voi ....:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning