Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Initiativa (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/31182-initiativa.html)

platon911 18-01-07 13:26

Re: Initiativa

se poate pe soseaua vestului in fat la Billa pe acolo......e asfalt tatic......nus copaci....blocurile sunt departe fiind campu ala.....e perfect....si e destul loc....deci dak se vrea se poate face! ;-)

shantzu 18-01-07 13:31

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 703608)
tre sa te iau o tura pe Republicii sa vezi ce acceotabil e? :P

el are suspensie sport si nu e chiar asha de joasa masina...va dati seama ce zice unul care are masina pe burta (ca or sa fie si din aia ca or sa vina de la buc) ;)
platon-acolo e prea putin spatiu....

DragosT 18-01-07 13:33

va puteti inhama la un program pe tot sezonul, ca asta era ideea? buzaul are deja incepand de azi aprobare ptr: drift, parada prin oras si tuning show in piata dacia, liniute pe....varianta (aprobare de la minister-varianta cu 4 benzi, parapeti dubli pe laterale, terasamnet cale ferata pe o parte -nu circula tren- ideal ptr spectatori, zona proteaja de parapeti 500m sau, nr. 2, aeroport). perioada: 27,28,29 aprilie
cazare 150 de locuri categ **, tabara sarata monteoru, 24 ron/pers/noapte cu trei mese se ajunge la 40 ron.
dj optik sau project
mihai leu invitat special (demo)
se discuta de o publicitate nationala cu antena 1
eveniment organizat cu ocazia zilei de 2 mai.
deci primele etape cam sunt gata. astept oferte de ajutor in privinta organizarii la etapa de tuning show si db drag ca habar nu am ce implica.
taxele de participare vor fi 30 ron drift si 20 ron membru club din judetele "zonei", 40 ron 402 m si 30ron ptr membru club din judetele "zonei", la restul, gratuit.
miscam si noi ceva? astept liste de la voi cu participanti si nominalizati (cate 2 din club daca se poate) care sa fie la organizare, arbitraj, comisie tehnica - suportam deplasarea pana la 50 ron ptr toate trei zilele ptr cei doi.

un semi regulament pe care sa-l discutati si sa-l amendati legat de "zonare"
Punctare concurenti 402m/drift-power sliding/db drag/tuning show

Eliminat optimi 2
Eliminat sferturi 4
Eliminat semi-finale 6
Locul II 8
Locul I 10

Punctare cluburi 402m/drift-power sliding/db drag/tuning show
Loc I 8
loc II 7
loc III 6
loc IV 5
restul 1

1 aprilie – 31 octombrie

aprilie 6,7,8 – 20,21,22 – 27,28,29 (rezervat deja)
mai 4,5,6– 18,19,20
iunie 1,2,3– 15,16,17
iulie 29,30 iunie,01 iulie – 13,14,15
august pauza
septembrie 1,2 – 14,15,16
octombrie 5,6,7

- clubul listeaza la inceputul sezonului, nominal, membrii cu care va participa, date despre masina, tipul de concurs unde participa;
- un concurent puncteaza individual cat si pentru club;
- un concurent nu poate schimba clasa initiala in care este incadrat; in caz contrar pierde punctele acumulate la individual;
- un club poate adauga pe parcursul sezonului si alti membri, dar acestia nu vor puncta decat la individual;
- un membru se poate retrage din competitie, punctele acumulate pana atunci de catre acesta in numele clubului mentinandu-se;
- clubul nominalizeaza cate doi membri care vor fi inclusi pe lista de organizatori, la fiecare eveniment din cadrul sezonului, cu atributiuni de verificare tehnica, supraveghere conduita, arbitrare start si finish, arbitraj;
- clubul isi prezinta propriul regulament care va fi aplicat in cadrul evenimentelor organizate direct de catre acesta, fiind de acord cu regulamentele celorlalte cluburi;

vreau sa stiu clar, fac reclama la sezon in sine sau doar ce este la bz? NSL-ul ce zice? va dati acordul? coordonati zona voastra? haideti oameni buni!

shantzu 18-01-07 13:43

cele mai potrivite persoane pentru locurile alea 2 ar fii Donu si taz...
in caz ca pot sa scape de servici :rolleyes2

DragosT 18-01-07 13:46

astept un raspuns clar de la cineva din NSL. e un club sanatos si vechi. ar trebuie sa-si asume raspunderea asta singuri. vad ca brasovul incearca si ei ceva...

DJ e-Jay 18-01-07 13:48

Ar fi potrivite acele 2 persoane, dar Donu cred ca vrea sa vina sa se dea, nu sa stea in juriu !

Eu ma bag la db drag si 402m !

DONU' 18-01-07 13:49

Da!
Pe mine trece-ma pe lista la Buzau ca particip!
:)

DragosT 18-01-07 13:51

cine raspunde de NSL ploiesti? cu cine pot sa stau de vb punctual? altfel. se posteaza si se pierd anunturile principale. mai simplu cu unul sg care sa fie omul de legatura. sau trebuie cu Florica?

platon911 18-01-07 13:54

deci mergem la Buzau...da' cu Ploiestiu' cum ramane?

Pitu 18-01-07 13:55

vb pe pm >>>>

DragosT 18-01-07 13:57

vb pe ymsg: SALNTDLCK daca de mine era vb

tng 18-01-07 16:45

Aprobari ptr evenimente auto se dau!
Locatii sunt, nu-i problema ..
Ptr curse mai greu, dar macar sa ajungem noi acolo ..
Am sustinut de la inceput ideea de a face ceva Legal la noi in oras (stiti ca am incercat .. insa .. :x )si o sustin in continuare.
Daca pot ajuta cu ceva, stiti de mine

Pitu 18-01-07 17:20

am lamurit problema , CLUBUL NO SPEED LIMIT va semna actul de participare . O sa avem masinii la toate probele si vom ajuta cat putem sustinerea evenimentului. Nu am apucat sa vorbesc cu cei din ploiesti dar din cate vad sunt deacord cu sustinerea evenimentului.

DJ e-Jay 18-01-07 17:23

Eu propun pe TNG sa fie in juriu pt ca nu are masina si ii place sa se implice la evenimente !
Voi ce ziceti, mie mi se pare persoana potrivita pt asa ceva !

shantzu 18-01-07 17:41

pai asha si eu vreau sa fiu! ca nu am masina si imi place sa ma implic la evenimente ;) nu-i asha TNG ?

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning