![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
Quote:
si tot stau de vro saptamana si nu stiu ce sa ii fac ...sa o las de fata sau sa o ridic putin de spate si sa se lase fata ... :?: Am gasit la ploiesti in targ jante cms in 5 spite dar trebuie sa le reconditionez si una are o burta mare la o buza ....si miau spus baieti de la reconditionari ca e posibil sa se fisureze daca incearca sa mio indrepte.....:cry: si asa ca am renuntat la cmsuri... :sad: Si saptamana asta ca tot suntem in vacanta ma ocup de motor sal curat sai maschesz furtunele instalatia electrica ca arata ca :evil: ...cam atat .... |
1 Attachment(s)
un video :o
|
3 Attachment(s)
Misto masinuta... mai ales culoarea :D
Ar merge o fusta din fibra... pun o poza cu a mea sa iti faci o ideie cum arata. Cu farurile am avut si eu o tentativa... dar de lene dar m-am hotarat sa merg pe classic. Ar merge niste canade de 5,5 poate chiar 6,5 daca ai bani de dublat :D Un bord de 1300 cu ceasuri 0-0-0 Bafta multa si finantare mare :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Spiler din asta gasestei pe la bursa... daca ajung pe la remat si gasesc la un pret acceptabil te anunt
Parca dau mai bine canadele pe modelul asta... si alea de aro 10 ar arata bine cu 3 spite taiate dar vezi ca sunt pe 14". Ca ale mele slabe sanse sa gasesti, nu stiu decat 3 seturi la noi in romanica Iti multumesc, baba mea a fost vopsita dar are toata tabla originala mai putin aripile fata si boneta care au fost schimbate pt a pune ochelari subtiri... |
da.........politia romana este de tot rahatu....
azi miau suspendat carnetu pe 30 de zile ....din cauza unei babe care a alergat pe trecere am vazuto tarziu ....era pietris pe asfalt si sanie am fost ...dar asta e la mine sa nimerit sa fie politia acolo ....si iam explicat si a vazut si el care a fost faza ca mia sarit baba in fata ....da cine p*** mea sa face ce era drept ....el trebuia sa isi faca carnetelu cu amenzi :evil: da asta e ...politia romana .... Cu ocazia asta va rog sa imi dati si mie ideii , sfaturi , chesti ...despre ce mai pot modifica la masinuta ....ca o sa am timp cat o sa fiu pieton ... App ...toba laterala o vand daca este cineva interesat ....cu tot cu ornamentele de inox... ast rsp |
4 Attachment(s)
Ieri mi-am taiat si eu arcurile ..... ma credeti sau nu leam taiat direct pe masina nu am mai dat amortizoru jos...oricum arcu pe partea stanga era plesnit in doua locuri ..... am avut si ajutor cei drept dar am reusit cam in 2 ore sa le fac pe amundoua .... cam asta a iesit ... astept pareri daca trebuia mai jos ...am taiat 2 spire.....
|
3 Attachment(s)
Pentru cei interesati vand toba care a fost pe ybm ... :D ... nu e sparta , are deja linia facuta iese direct la prag aproape de roata ... ornamentele de iesire sunt din inox nu sunt lovite , zgariate , strambe...
|
Tot este cam inalta,mergi ceva km sa se mai lase,sau poate ai t-uri de papuc la telescoapel,misepare ca este inalta rau pentru 2 spire taiate..
|
Salut! ...te-am vazut astazi pe bulevard cu ea.....ai o daciuca frumoasa....ai grija d ea.......imi plac stopurile tale....cum le-ai facut rosii??...Bafta!
|
arata bine batranica , imi place 8)
mergea ceva mai jos si sa sti ca si eu am fost tentat sa tai arcurile fara sa le mai dau jos de pe telescop :))) dar am zis decat sa fac vreo prostie , mai bine stau cuminte ... nu se desface surubu din cap de la telescop nu de alta .. btw , ce e cu fake turbo sound'u ala pe toba ? =))))) pune un filmuletz ca sunt curios cum se aude pe dacie |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut video si imi place cum se aude.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning