![]() |
Re: accesorii tuning
exact modelu de praguri care mi l areti u .. nu l am ..sorry
|
Quote:
spatele nu cred ca ar da prea bine pe o nova si daca mai ai si alte modele de bari fata spate si praguri asemantoare cu ce ti-am aratat eu si un pret la fiecare si ma intereseaza sa fie bara nu fusta merci |
3 Attachment(s)
as mai avea pt nova ...
|
a nu fara M si alte chestii de bazar
pe mine ma intereseaza ceva cum trebuie sa fie frumoasa foc bara oricum mai astept si alte poze si niste preturi ca eu sper ca in max 3 sapt sa pot sa fac o comanda |
inca astept raspuns ca sa stiu ce fac
|
zi mi si mie ce model de bare vrei pt nova ...?
arata mi u .. dac vad ca nu ti plac ale mele .. sa stiu ce sa fac ... si zi mi cati bani vrei sa bagi in masina ta ... |
Quote:
mersi |
2 Attachment(s)
ca eleroane pt octavia 2 este in milotec doar cel finut pe care il am io mai ieftin ca in catalog la 3milioane ..
|
Quote:
in catalog e ~310ron. |
1 Attachment(s)
bara asta ma intereseaza daca poti sa o faci pt nova si la ce bani si cam in cat timp e gata
|
ca sa ti pun bara aia p[e masina am nevoie de masina ta .. sa iau masiri sa o probez pt a o putea modifica ...
timp ..despre timp .. la seatul acela mi a luat o umate de zi sa o adaptez fara vopsit (deci lui i am pus fusta cum ar veni .. de la jumate in sos..) |
imi trebu masina ta ca sa o pot face pt tine .. ca nu ma pot duce la o nova sa incep sa dau gauri sa iau dimnsiuni ..
daca ma intelegi .. |
3 Attachment(s)
am gasit spate de nova ...
|
si daca as opta pt spatele asta mai e nevoie sa vin cu masina la voi ??
si cat costa bara fata si bara spate care sunt montate pe nova |
cat face tot kitul pt bmw? ala din poze, e46
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning