Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Craiova....santier sau mina de aur? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/31132-craiova-santier-mina-aur.html)

radu_lkv 30-01-07 17:36

Re: Craiova....santier sau mina de aur?

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 722706)
Si curve !

:lol: :lol: fiecare cu ce-l doare :lol: :lol:
p.s. zdrente = curve ;)

Danny-future STN 06-02-07 01:30

Mai are rost sa spun dc nu mai avem jantele alea p 17 p nubira ??? Doamne ce bine esa ai si cauciuc prin gropile astea.....

mihaitzaa 07-02-07 09:52

la moda e asfaltatul parcarilor dintre blocuri...asa k mai e de asteptat

dj16xxs 07-02-07 10:22

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 735993)

he he...cred ca e primul tau post la sectiunea CRAIOVA....

Lao 07-02-07 11:02

Quote:

Originally Posted by mihaitzaa (Post 735993)

Bune si alea!

DJ-24-ALN 08-02-07 16:36

mah fratilor cea mai rupta strada mi se pare de la pod electro spre str caracal...5 ani de zile am mers aproape zilnic la faculate pe acolo si blestemam toti edilii din craiova pt ca sunt cratere din 2 in 2 metri!

app...imi adusai aminte, acum vreo 3 ani venisem la fac si doar ce coborasem din masina ca vad o vectra C venind cu peste 150km/h!!! pe linia de tramvai :)) abia cand a trecut de mine am vazut triplele clare si mi-am dat seama cine era :) mi-a fost cam frica pt el la viteza aia cu santurile de pe aolo:)

Danny-future STN 08-02-07 16:55

Quote:

Originally Posted by DJ-24-ALN (Post 738566)
mah fratilor cea mai rupta strada mi se pare de la pod electro spre str caracal...5 ani de zile am mers aproape zilnic la faculate pe acolo si blestemam toti edilii din craiova pt ca sunt cratere din 2 in 2 metri!

app...imi adusai aminte, acum vreo 3 ani venisem la fac si doar ce coborasem din masina ca vad o vectra C venind cu peste 150km/h!!! pe linia de tramvai :)) abia cand a trecut de mine am vazut triplele clare si mi-am dat seama cine era :) mi-a fost cam frica pt el la viteza aia cu santurile de pe aolo:)

Tie poate dar lui nu ;)

dj16xxs 08-02-07 16:57

Quote:

cu siguranta lui nu-i era....si cred ca nici n-o sa fie!!!

Peter4ever 08-02-07 17:45

maine plec la Valcea sa vad daca are dreptate Radu si sa vad boxele lu Al3xius :D

Al3xius 08-02-07 18:15

Acum nu stiu daca mai sunt boxele puse ! Atunci de sarbatori erau ! Daca tot ajungi prin valcea sa mananci o pizza la OK cu gandul la noi ! :D

Peter4ever 08-02-07 18:59

o sa mananc sa vad cum fac sa imi dea antr drumu ca eu plec in cantonament plus ca am pus ochii pe una de la volei de acolo:D , apropo Al3xius stiai ca in spate la Pan Group acolo pe langa casa aia vor sa asfalteze asa am inteles ca ar exista proiect dar au decis ca anu asta sa investeasca in alta parte si sa faca parcare acolo in 2008

Al3xius 08-02-07 19:56

:( adica acolo unde e piatra cubica si unde se dadea cam toata lumea cu frana de mana ? :(

Peter4ever 08-02-07 22:26

da acolo , asa ca bucurate de ea , am inteles ca in 2008 se apuca acum au decis ca o sa foloseasca fondurile in alta parte unde e mai important

Al3xius 08-02-07 22:39

:( de ***...alte strazi n-au gasit si ei sa asfalteze...aia sincer e singura portiune din oras care as vrea sa o lase asa ! Au dat aia de la blocuri o groapa pe mijloc dar e misto sa vii de-a latu si s-o incaleci :D . OFFTOPIC !! :P

Toto - BOD 09-02-07 00:07

Quote:

te sustin! doar ca eu trebuie sa fac aproape zi de zi portiunea lunga (de la facultate spre caracal). Inainte mergeam si eu lejer pe linia de tramvai dar am auzit barfa ca s-ar lua permisu pt treaba asta, asa ca merg cu 30 pe prima banda...

Dar aia ca aia, ca e la marginea orasului, dar A.I. Cuza (de la Mc la Patria) nu e de iertat!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning