![]() |
Re: viteza maxima
Quote:
|
la 56 de caluti e bine 150 la ora. eu am 60 si am prins 160 - 165 la ora. de la un motor de 1200 cum e a meu imi ajunge:)
ce modificari i-ai facut? |
Quote:
|
aia am vazut si eu cu omv carrera 100 trage mai bine si benzinaru.modificari vezi si tu la astia care au fiat ca a tau. k sunt o gramada:)
si ce ficatzel vrei? :D cu cat o dai? |
...poi acu nu crec ma agit:-) ca tare vreau un tipo 1.6 ie din 94!la aia mai merge esapament sport..filtru..carrera 100..rescriere sistem managment:twisted: multe ideei!da totusi...pan la punto nu ma opresc!taremi plac...mai ales tipu asta vechi cum ai u...si grande!poi pretu de vanzare ar fi de 2700E..neg...mshina e stock..si arata destul de bine!si sa nu continuu cu off topic:-) cu fatzelu care vine o sa incerc sa ating 180:twisted:
|
succes. punto meu nu-i chiar asa de vechi ii din 2001:D
si carrera 100 nu-ti recomand sa bagi k ii prea uscata benzina . ii pt motoare euro 4. asta in caz k iti iei benzinara. k in diesel chiar nu-ti recomand:)) |
dak aud pe ici ni k i tre la careva te anunt:D
|
mers muult!:D ,...da ia zi tu ceva despre a ta:)...sa stiu si eo dac merita sa visez sami iau si eo:)plz
|
pai ce sa zic ii stock ink n-am avut bani de modificari la motoras.
inima:) ii de 1242cm 60 de cai, 8v. eu sunt multumit de ea:D si se misk foarte bine pt calutii ei. loganu de 1.4 nu are sanse:) dak vrei (si ai finante) ia-ti unu cu motor de 1.2 16v 80 de cai k ala rupe:)) |
hahaaa..poi nici nu se pune problema cu logan:)..da sa stii cami plac, +taxele nus mari, deci o sa am si eo:)..bafta in traffic:tetter:
|
mersi. vad k esti din brasov.am fost prin octombrie:))
tu n-ai drum prin mures?poate ne intalnim mai multi cu masinile:D |
mergem la o liniuta ceva:D
|
in trafic n-am treaba k ii micuta masina si ma strecor usor cu ea
:D |
din cate stiu eu un amic are unu si a luat singur in masina 145 si cu 3 persoane 150 ceea ce e aiurea de tot nu ?
|
nu cre k singur in masina nu a mers mai mult de 145
eu i-am dat cu 5 oameni 160km. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning