Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Tuning german pentru DACIA LOGAN (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/3109-tuning-german-dacia-logan.html)

cosminpilot 27-07-05 17:54

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"zzero\"
Care este costul unei astfel de bari?

199 euro (TVA inclus), exista si in varianta cu proiectoare iar cea de spate 183,26 euro. (versiune si pentru evacuare pe doua parti).

kickass 27-07-05 21:29

1. lasa masina mai jos
2. pune ceva roti
3. lipsesc pragurile
4. scoate ornamentele de pe usi

cosminpilot 27-07-05 21:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kickass\"
1. lasa masina mai jos
2. pune ceva roti
3. lipsesc pragurile
4. scoate ornamentele de pe usi

Corect. Pai pragurile mai dureaza vreo 4-5 zile pana sunt gata, roti am comandat pe 17'' - un model spitat, dar la suspensii sunt in dubiu: sa-i pun amortizoare sport -20 cu totul sau sa-i tai din arcuri o spira-doua?!?
Iar la exterior dupa ce-i pun si eleronul ii trag un aerograf cu niste cai care ies din capota si imprastie fumul de tarana pe laterale ...!!!
E un pic de lucru. astept si alte sugestii, multam.

orlando 27-07-05 23:37

scuze ca ma bag dar as vrea sa iti dau nishte sugestii...
stopurile daca e sa faci ceva cu ele stiu eu ceva frumos finutz...
emblema 1.4 MPI sa o scotzi ca nu e frumoasa ce sa stie lumea ce motor ai pe ea :wink:
gumele skimbate dar avand in vedere ca iti pui alte jante...
nu zic prostii cand zic de gume dar sunt foarte proaste...
ornamentele alea negre sa le scotzi cum mentziona si cineva mai sus...
si altceva...nu vad din poza asta...daca mai vrei idei mai pune poze ca sa analizam :wink: !

cosminpilot 28-07-05 20:05

sapt viit ii pun rotile si pragurile, ii scot din zorzoane si apoi ii mai fac ceva poze. Totusi ma gandesc ca tre sa-i pun neaparat folie ca ii da aer mai agresiv. multam de sfaturi
din ce ma uit mai mult la Logan constat ca si cu fata si cu spatele tot ca curu arata. da de.. daca e nevoie pun si flexu pe ea :lol:

blowwind 28-07-05 20:07

daca incerci variata de la Proiectul AM (garda la sol miscorata si eleronul ala) dispare mult din senzaria de Brazilian butt :D daca ma intelegi :))

cosminpilot 28-07-05 20:13

pai kitul asta imi coboara garda cu 5cm, ii mai scad vreo 3 din arcuri si avand in vedere ca o sa stea pe 17'' cred ca se mai aseaza.
daca tot capra sta o iau pe soacra-mea dupa mine si mi-o lasa precis (la 150kg apasare nervoasa - macar daca demaraj nu scot sa stau bine pe viraje!)

P0p0iu 29-07-05 01:32

Sta destul de bine pe viraje in comparatie cu Executivul de la Cielo....a incercat cu mana mea....si la 90 km/h in aceeasi curba, cu Execcutivul era sa ma rastorn iar cu Loganul NU

EvLSant0S 29-07-05 01:51

Arata ... intr-un fel ...
bravo
asa da
de abia astept sa vad ce roti ii tragi ...
bafta

Piry 29-07-05 08:22

totusi is faine spoilerele pentru ca inca nu are nimeni de astea, dar la banii astia (199) cred ca o sa mearga taranii la cosat pe camp si o sa-si cumpere si ei si o sa fie full in romania de astfel de spoilere. sper sa nu fie asa oricum.

cu tot ce or mai zis astia pe aici o sa arate bine masina. da oricum cred ca incetu cu incetu mai toata lumea vede ca loganu o fost facut pentru familie si nu se prea poate modifica numa daca chiar intrii in el cu flexu dupa cum zicea cosmin mai sus. adica ca sa-i faci prezenta de curse trebe sa dai jos aproape tot de pe el. si fata lui ii prea prietenoasa... trebe mai multa agressivitate!!!!!

bine ma, ma duc sa mai lucru ceva 8)

cosminpilot 02-08-05 22:18

1 Attachment(s)
apropos de familie ... se poate scapa usor de imaginea asta daca modifici sound-ul. in poza de mai jos s-a cam incheiat cu joaca, (ca sa-i citez pe tovarasii de la peugeot). Explodeaza un pic si pretul dar pana la urma asta e tuning nu ornamente cromate la misto...

DRooPY 02-08-05 23:22

dragutz..

MMihai 03-08-05 09:48

Ieri am avut ocazia sa vad masina pe viu si arata excelent, felicitari celor de la PilotAuto Borla Pitesti ;)... asteptam pragurile
Ps. cosmin, deshide topic la bazar ;)

cosminpilot 09-08-05 21:20

ceva sugestii la stopuri are cineva?

cosminpilot 09-08-05 21:29

ceva mai conturat ...
mhm?!

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning