![]() |
Re: Bmw 330ci
masina are cutie automata si o gramada de controale....daca e cu cap si nu dezactiveaza esp sau mai stiu eu ce se poate dezactiva nu are ce sa pateasca....doar in primele luni sa nu depaseasca 150 ca e grav altfel.....masina asta este puternica si aproape oricui i-ar pune probleme(in regim de blana)
|
eu mi-am spus parererea , nu sunt invidios , ma bucur sa aud ca cineva isi cumpara o astfel de masina si se poate bucura de ea , consider insa ca nu e o masina pe care poti invata sa conduci , cum spun aia mai batrani " Fuge de sub tine " ;)
In fine , pb ta , daca ai tai ti-au luat masina asta sa inveti cu ea , sa ai mare grija :) |
Daca stii sa te controlezi nu este nici o masina periculoasa ... este usor de zis si crezut lucru asta ... insa cea mai mare ispita va fii dupa 2000 km , cand a mai incercat una alta... va crede ca gata , cunoaste masina ... cel putin eu asa am patit ... si multi altii ...
|
Quote:
|
Frumoasa masina .... s-o stapanesti sanatos si fara incidente
Ce se mai aude cu jantele ? Ti-as recomanda si folie pe geamuri ca ii da un look fain impreuna cu jantele de sesar si angel-eyesurile in rest ... eu asa as lasa-o fara fuste si alte dracovenii :) |
Frumoasa bestie.S`o porti sanatos si sa ai grija ca...orice ai zice...te manca talpa:)
|
2 Attachment(s)
Uite ca sa-ti faci o idee :)
|
daca ar fi sa schimbi jentile cam cat ai vrea pe ele?se potrivesc p un 330 din 2004?
|
treaba cu jentile nu e prea curand..invreo luna asa am de gand sa bag bani in ea...acuma sunt cam ocupat cu scoala si deh...
|
:peace: :peace:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multi imi zic de stopuri sa le schimb..da nush mie`mi plac mult astea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning