![]() |
Re: Intanlirea posesorilor si pasionatilor oltcit 2012
Dacă vrem să fim mai mulți cred că trebuie să existe o oarecare echitate a distanțelor ce trebuiesc parcurse.
Pitești-ul cred că īndeplinește această condiție; e la 120 km de Craiova și la tot atāt față de Ploiești. |
Mai rau cu cei departati...
Ca si zi,sa fie intr-o zi de duminica ?mie unul mi-ar conveni,unii mai muncesc si sambata,de vineri nu mai zic :rolleyes2 |
Ploiesti -RJV,CME, RPH,VMT
Bucuresti -UXD,NUH Craiova -TEI,KNK,LRD Pitesti - Alexandria-TVS Brasov- Ramnicu Valcea - ABU Bacau - FNX Mi-as dori sa fiu disponibil,financiar si cu timpul.Salutare,dragi oltcitari! |
ma bag si eu. DJ60SSS din craiova.
conditiile sa ajung sunt : sa am liber in ziua respectiva, sa-mi ziceti unde si nu il ultimu rand sa finalizez lucrarile la ea :D P.S. EU UNU SUNT PT SIBIU :D...I LOVE SIBIU ! DAR MERGE SI CE PROPUNETI VOI ! |
Quote:
Ploiesti -RJV,CME, RPH,VMT Bucuresti -UXD,NUH Craiova -TEI,KNK,LRD,SSS Pitesti - Alexandria-TVS Brasov- Ramnicu Valcea - ABU Bacau - FNX Scor strans intre Ploiesti si Craiova (sau dolj daca ma gandesc mai bine :lol:), ati mai luat ceva decizii, propuneri noi sau altceva? :D |
acum ca am pus bestia la pct...haide sa o punem de o intalnire :D ...vad ca e de ceva vreme pus in hold subiectul
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning