![]() |
Re: Rover 75 ambreiaj
Quote:
Aerisirea se face in felul urmator : pui ulei in borcanul de la pompa, faci 2-3 pedale, desfaci busonul de aerisire de la rulmentul de presiune si vezi daca iese lichid....daca iese , mai completezi putin lichid la pompa apoi mai faci o pedala si iar desfaci busonul, dupa ce iese , strangi busonul si gata....asta pe scurt :)....oto trebuie si un ajutor . Pentru asta trebuie sa demontezi, webasto, suportul de la baterie si altele care te incurca sa ajungi la rulment. |
gonzolica2000 iti multumesc mult pt ajutor. Webasto nu am pt ca este pe benzina. maine o sa ma apuc de treaba, o sa desfac suportul de la baterie si o sa caut sa aerisesc. Daca se mai aude zgomotul si dupa aerisire, te contactez pt rulment. Crezi ca reusesc sa-l schimb singur? Imi este frica de mecanicii din italia, inca nu am gasit unul sa se priceapa la rover :)
Te anunt, si daca nu rezolv prin aerisire, sa-mi faci un pret pt rulment. Multumesc anticipat! |
ca sa aerisesti nu trebuie sa ajungi la rulment ,,, ca sa ajungi la rulment trebuie sa dai cutia de viteze jos :)
aerisirea o poti face in 2 moduri ,,1. sub electromotor (daca e diesel) vei gasi o conducta care iese din cutie care are in capat un aerisitor si procedezi cum ti-a spus "gonzolica" ,, sau ,, 2. ai nevoie de o seringa si un furtun , in prima faza scoti tot lichidul de frana din borcanasul de pe pompa master (cu ajutorul seringii) dupa care slabesti aerisitorul de pe conducta rulmentului slave , umpli seringa cu lichid de frana (doar DOT 3) conectezi furtunul de aerisitor si cu ajutorul seringii bagi lichid de frana pana acesta ajunge in borcanas ! spor |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning