![]() |
La multi ani la toti! Si daca se poate un 2005 fara accidente!
|
:DD
Ohhoooooo La Multi Ani Lume 2005 Fericit !
|
avand in vedere ca am reusit cu greu sa ma trezesc, tin sa va urez un LA MULTI ANI !!! si MULTA SANATATE !!!
|
La Multi Ani si tot ce va doriti!!!
|
vaaaaiii .... ce durere de cap :shock: ... anyways la multzi ani la toate lumea!!! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!! Si sa avetzi un an plin de evenimente ... placute ... :D
|
Sa dea Dumnezeu ca anul ce vine sa fie mai bun ca cel care s-a terminat !!!!!! Si toate ghinioanele de anul trecut sa ramana in trecut...
Bafta si La Multi Ani tuturor !!!!! :wink: La Multi Ani SANTOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ne traiesti !!! |
Buna dimineatza ... sau ma rog ...
Oricum .. INSOMNIA RACING TEAM va ureaza un sincer L A M U L T I A N I ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! |
La multi ani !!! Sa avem toti parte doar de bucurie , fericire si multa multa sanatate !!!
|
Profit de aceasta ocazie sa va fac niste urari pt tot anul 2005 :lol: http://www.killfrog.com/media/allmark.gif
|
Un sincer LA MULTI ANI! sanatate tuturor shi tot ce va doriti (pt masinile voastre)
Sa speram intr-un an mai bun shi fara evenimente rutiere neplacute. :wink: P.S. Distractie placuta pt cei care se mai petrec shi azi !! :roll: :wink: |
ooopppss am uitat sa ma loghez :oops: :oops: :oops:
|
Va urez si eu la multi ani...cu intarziere pt. ca nu am stat pe net in noaptea de rev....am stat la volan...am intrat in 2005 in cerculetze :) dupa care m-am gandit sa fac un drum la pitesti...ajungand in pit. m-am gandit ca pana la buc nu mai e chiar mult...si m-am dus la buc...:) acolo am ramas fara benzina de intoarcere la valcea...am dat niste cun ale unei fete din masina de la mine...pe care o stiam decat din vedere..ei au fost super super baiatasi...neau primiti la ei la chef...ne-au dat bani de benzina suc si mancare....cu ocazia asta le multumesc..si in general baieti din buc sunt super....ce sa mai un rev frumos petrecut la volan...si apropo..LOGANU nu prinde mai mult de 165Km/h pe ora..ala cu motor 1.4..testat pe autostrada....!!!
|
1 Attachment(s)
LA MULTI ANI si tot ce va doriti ! PS. Va place cana mea cu vacutza?
|
-Sa aveti un an plin de bucurii , fericire si sanatate!!! Sa va dea domnu la toti prietenii NSL-ului tot ce va doriti si puterea de a le duce pe toate !!!!
-Cat despre dusmanii nostrii .....ha ha ha \"\"\" Da-le Doamne car(s) cu patru roate .....ia-le pofta de la toate\"\"\". |
LA MULTI ANI!!! tuturor celor care ma cunosc ... sa fiti iubiti si sa aveti parte de tot ce va doriti voi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning