Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Nissan Skyline Aero Concept (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/30977-nissan-skyline-aero-concept.html)

Morro 17-01-07 09:26

Re: Nissan Skyline Aero Concept

mai nou skyline si GTR sunt 2 masini diferite sa va ganditi si la asta cand comparati skyline-ul actual cu GTR-ul precedent

Bogdan_mb 17-01-07 11:01

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 701840)
mai nou skyline si GTR sunt 2 masini diferite sa va ganditi si la asta cand comparati skyline-ul actual cu GTR-ul precedent

Eu m-am referit la diferenta dintre Skyline GT-R si Skyline Sedan prezentat aici, acum fiecare a intales ce a vrut.

Morro 17-01-07 14:58

da ... daca o iei asa au deviat destul de mult odata cu G35-ul

Mihaitza_tdi 18-01-07 19:24

Intradevar arata super masina...asteptam sa vedem cum va arata la final!

Edd 18-01-07 19:51

wtv

@speedster > la r35 concept doar spatele aduce a skyline desi ca sa fiu putin rautacios, privit dintr-un unghi seamana putin cu corvette, in fine ca sa imi continui ideea, partea din fata e total diferita, au trecut prea repde de la faruri orizontale la cele verticale, schimba tot aspectu, adica cel putin din punctul meu de vedere nu mai e la fel de agresiva, sunt pastrate liniile designului de la r34 in propo de 30-40% desi cred ca exagerez...in afara de spate care cum am zis aduce a skyline

silk' 19-01-07 20:39

Da!e frumoasa ca masina dar parca nu mai e un skyline.....arata mai mult a masina de plimbat batranii, a masina de lux,a ....nush.....ma lasat putin cam rece......acuma cine stie....poate are niste cifre frumoase si atunci ar fi lupul in piele de oaie!!!!!vom vedea!fara suparare pt adevaratii pasionati de nissan
(in special skyline) nu am vrut sa jignesc pe nimeni!e doar o parere

sKyNeT 20-01-07 10:26

Quote:

Originally Posted by cosmin92 (Post 699203)
cei de la nissan sau adaptat si ei cu o masina banuiesc ca ffff puternica care poate o sa ajunga si la mai mult de 1400 de cai la cerintzele pietzei ca nu puteau sa faqa cva ca aqum 10 ani....eu cred ca rosu avantajeaza fff bn masina iar toate elementele caroseriei sunt bine puse mai ales evacuarea care da un aer extravagant masini iar prizele de aer arata conceptul aero :D :) eu zic ca e reusita si fffffff bine gandita

daaaaaaaaaa......poate o fac sa si zboare cand e nevoie......ca sa nu mai stai pe la semafoare....so...intoarce-te la nfsu tau

ON TOPIC: e frumos...:rolleyes2

Blast3R 20-01-07 10:45

Marfa masina,mai ales paintjobu si jentile ;)

Viduka11 20-01-07 11:08

fff reusita masina...au facut o treaba bunacei de la Nissan

Ali_ump 24-01-07 15:09

Quote:

Originally Posted by Viduka11 (Post 706464)
fff reusita masina...au facut o treaba bunacei de la Nissan

Yo astept versiune GT-R si sincer...ma enerveaza ca nu au pastrat mai nimic din vechiul Skyline....

Pastiluta 24-01-07 17:04

Dap masina e superba si nici fata de langa nu e deloc de ignorat :lol:

gasca_lu_MosCraciun 04-02-07 03:25

esapamentul ala e pe desktopul meu acum , criminal

ch0s3n 05-02-07 10:19

Arata super. Asteptam detalii tehnice :evil_laug

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning