Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire lunara... (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html)

gabitzu79 16-01-07 15:17

Re: Intalnire lunara...

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 700706)
:lol: :lol: buna treaba ...."ce-i cu masinutza buna" da inca o parere pro...mai asteptam..aici la Piatra se incearca deja obtinerea de autorizatii...drumuri multe in principiu...vedem ce rezolvam..sugestii daca are cineva care ne-ar fi de folos sunt binevenite....

Ali, scrisese bine Slip, nu te lua de el "cei cu ...." e bine legat si in plus, a spus si singur, de cand cu acustica perfecta din audi, e mai inteligent

Ali_ump 16-01-07 15:20

Quote:

Originally Posted by gabitzu79 (Post 700720)
Ali, scrisese bine Slip, nu te lua de el "cei cu ...." e bine legat si in plus, a spus si singur, de cand cu acustica perfecta din audi, e mai inteligent

aaa nu ...da nu de asta am scris cu " ..." ...chiar e buna faza ... :Dde asta....:D

slip 16-01-07 15:25

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 700706)
:lol: :lol: buna treaba ...."ce-i cu masinutza buna" da inca o parere pro...mai asteptam..aici la Piatra se incearca deja obtinerea de autorizatii...drumuri multe in principiu...vedem ce rezolvam..sugestii daca are cineva care ne-ar fi de folos sunt binevenite....

hai k iese treaba buna ;) dak ai nevoie de idei... imi spui :D
k mai stau cateodata pe buda.adik TRON..si imi vin idei cachalau :D
vorbim ;)
bafta

codrin44 16-01-07 18:20

ar trebui cautate si locatii mai departe de okii albastri si gura casca, gen o parcare mai mare(ca nu e drum public) sa mearga si un burn sau un drift ptr. cin' se baga

Ali_ump 16-01-07 18:35

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 700962)
ar trebui cautate si locatii mai departe de okii albastri si gura casca, gen o parcare mai mare(ca nu e drum public) sa mearga si un burn sau un drift ptr. cin' se baga

e mai complicat pt ca nu prea avem locuri de genu asta ...ne chinuim sa obtinem un spatiu ...o parcae ceva de la primarie ..pt ca nu s-a mai organizat ceva de genu asta..io nu stiu excat care sunt pasii ...si nici ei nu stiu excat ...si ne tot trimit dintr-o parte in alta... de asta am zis ca astept sugestii ...sfaturi de la cei care au mai organizat astfel de evenimente si au experienta...daca o facem macar "s-o facem legal" vorba politicianului contemporan noua...

slip 16-01-07 18:37

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 700962)

domnu...:lol: statzi linistit k de asta se ocupa organizatorii ;) un burn merge oriunde oricand..stai tu calm :D la noi in iasi..se obishnuieste in cateva locuri publice..si la semafoare ;) :twisted: :twisted:
drifturi..facem si de alea..stai linistit k avem locuri ;)
de bagat.se baga lumea :D nu e problema..
parcare publica mare avem.. (nu prea e publica dar o facem noi) ;)
ce altceva sa mai fie? :D efectul e garantat ... nici nu ne gandeam k vin masini tari care sa mearga la piata...

va salut..si ne vedem curand

CRyS` 16-01-07 20:04

ALI UMP tu ia si fa ce ti`am zis si cu ce ti`am dat...lasa`i pe totzi mancatorii de ciocolata din primarie :) ca ...daca ma asculti ai sa iesi bine!Te asigur!Si daca ma platesti cu cazarea si transportu pana la tine...vin si maine si`ti rezolv tooot!

AXEL_SS 16-01-07 20:19

O intrebare legata de intalnirea de la Piatra. Cat se sta acolo? Cateva ore sau cateva zile? Daca e cateva zile trebuie rezolvata problema cazarii. Ceva idei de cazare? Personal nu as veni sa mai dau bani si pe cazare.

cristi_407 16-01-07 20:42

Pai daca nu cunosti pe cineva, nu ai alta sansa..Cand au fost baietii din Iasi la Bc au stat o noapte si au platit cazarea..Cer sacrificii chestiile astea..

Ali_ump 16-01-07 23:19

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 701127)
O intrebare legata de intalnirea de la Piatra. Cat se sta acolo? Cateva ore sau cateva zile? Daca e cateva zile trebuie rezolvata problema cazarii. Ceva idei de cazare? Personal nu as veni sa mai dau bani si pe cazare.

Initzial io m-am gandit la cateva ore ... in care ne adunam ...stam de vorba...ne cunoastem ...si dupa aceea sa se plece catre casa ....sau cine vrea sa stea la o cafea sau sa manance o sa facem cateva rezervari...cat despre treaba cu cazarea ...io pot sa dau cateva indicatii acolo unde e cazul insa io cred ca este timp ...pentru ca ...daca sa zicem se sta pana la ora 18:00 max cu tot cu cafea si masa...io zic ca este timp si pt drumu spre casa in aceeasi zi! Acuma asta din punctu meu de vedere...nu stiu voi cum credeti....

Ali_ump 16-01-07 23:21

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 701113)
ALI UMP tu ia si fa ce ti`am zis si cu ce ti`am dat...lasa`i pe totzi mancatorii de ciocolata din primarie :) ca ...daca ma asculti ai sa iesi bine!Te asigur!Si daca ma platesti cu cazarea si transportu pana la tine...vin si maine si`ti rezolv tooot!

Pai o sa incerc varianta asta ... zilele astea ...maine ...poimaine sa vad ce iese...si dupa aceea mai stam e vorba daca nu resusesc sa ii dau de capat...dar sper sa iasa ceva...daca nu...nush...oricum timp mai este...putin dar mai este...

Ali_ump 16-01-07 23:23

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 701162)
Pai daca nu cunosti pe cineva, nu ai alta sansa..Cand au fost baietii din Iasi la Bc au stat o noapte si au platit cazarea..Cer sacrificii chestiile astea..

da ai dreptate cer sacrificii...normal...insa cine poate sa isi permita sa plateasca cazare o sa ramana iar cine nu ...o sa se intoarca in aceeasi zi ..sau ma rog o sa plece mai repede...fiecare cum doreste...si cum poate!

slip 17-01-07 00:01

ci cazare we? hai lasati prostiile... :)))
doar nu e intalnire 4tuning..in oradea ;)
e piatra neamt totusi.. cat poti sa faci pana acasa? hai sa fim seriosi..
nush d c ai ridicat problema asta axl..nu era nevoie..stii si tu unde e piatra...
dak era pe undeva departe..atunci..da..cazarea era o problema..dar asa nu are nici o treaba ;)
intalnirea o sa fie organizata sambata...nu? si banuiesc k o sa fie undeva dupa masa.. mai stam de vb..inchiriem un local..sau mergem pur si simplu..undeva sa mancam sa bem o cafelutza.. mai stam oleak de vorba si usurel , in coloana, fara viteza si cu opriri dese... ne indreptam spre casa..seara.. foarte simplu si frumos..
nu are rost sa stam noaptea acolo ;) ... avem si noi case..si nu sunt departe

deci cade faza cu cazarea pentru ieseni..si punct...
cine vrea neaparat cazare .. sa se ocupe singur dak vrea sa vada muntele... nu tre sa se ocupe baietii din neamtz de problema asta ... sunt alte roluri atribuite baietilor de acolo..

va salut pe toti..si ne vedem curand :twisted:

Ali_ump 17-01-07 02:54

Quote:

Originally Posted by slip (Post 701520)
ci cazare we? hai lasati prostiile... :)))
doar nu e intalnire 4tuning..in oradea ;)
e piatra neamt totusi.. cat poti sa faci pana acasa? hai sa fim seriosi..
nush d c ai ridicat problema asta axl..nu era nevoie..stii si tu unde e piatra...
dak era pe undeva departe..atunci..da..cazarea era o problema..dar asa nu are nici o treaba ;)
intalnirea o sa fie organizata sambata...nu? si banuiesc k o sa fie undeva dupa masa.. mai stam de vb..inchiriem un local..sau mergem pur si simplu..undeva sa mancam sa bem o cafelutza.. mai stam oleak de vorba si usurel , in coloana, fara viteza si cu opriri dese... ne indreptam spre casa..seara.. foarte simplu si frumos..
nu are rost sa stam noaptea acolo ;) ... avem si noi case..si nu sunt departe

deci cade faza cu cazarea pentru ieseni..si punct...
cine vrea neaparat cazare .. sa se ocupe singur dak vrea sa vada muntele... nu tre sa se ocupe baietii din neamtz de problema asta ... sunt alte roluri atribuite baietilor de acolo..

va salut pe toti..si ne vedem curand :twisted:

slip are dreptate.... nu numai iesenii...toti pot sa faca acelasi lucru...sa fim seriosi daca ei care sunt cel se pot intoarce in timp utila acasa...de Bacau , Roman si Suceava nu se mai pune problema...ca sunt la o aruncatura de bat de casa....

Ali_ump 18-01-07 15:52

Deci vreau sa clarific un lucru ca sa nu mai existe dubii...Intalnirea de pe 17 februarie de la Piatra Neamt va incepe la 12:00 !
Ar fi bine daca se ajunge si mai repede din locatiile mai apropiate..ca sa fie timp... sa nu ne grabim....noi oricum o sa fim cu cel putin doua ore mai devreme de ora 12 la locul stabilit si va vom astepta...

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning