![]() |
Re: Un simplu TDS....(VL 23 SOB)
superba masina cat de bn ii statea cu jantele alea!
|
Quote:
|
sper sa vii la e36 meeting vara asta! ca sincer ai cu ce!
|
mai multe poze sobo!!! sau detaliile le ti doar pentru privat?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
baga poze....astea mai noi ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
maine o noua serie cu noul look (atlantis blue) deja in seara asta se monta pe masina la la greu....dar deocamdata poze cu jantele reconditionate la TEO_VL & GOGU BJP..... |
O sa mori de inima rea....
Pana iti iese masina ! :))) A iesit peste asteptari ! :D BV |
Quote:
|
10 Attachment(s)
tot ce am prin PC ....
|
ce clipe frumoase....ma uit la pozele astea...
|
si cazanu meu pe fundal acolo in prima poza.....:D
chiar ca amintiri frumoase.....nu pot sa uit cand am venit la valcea acum 3 ani parca sa ma dau cu voi si atunci v-am cunoscut....cat am ras in OMV ....super baieti sinteti frate.......;) |
Quote:
cel mai nemernic om de la ploiesti.....cum sa ti ma 2 ani niste alea in portbagaj? :)) pe mn nu ma interesa decat un incarcator de bluetooth din bagaj si lanterna de pescuit aia de merge la bricheta....sper sa ne intalnim pe undeva :)) nemernicule :)) |
acolo zac de cand le-ai lasat atunci....
belea lanterna aia.....e far direct...:) intr-o noapte ma suna baietii ca e gratar, fug la munca , scot taxiul, ii fac plinu de 500 mii si hai la treaba plec din peco si cand ii ard o frana....da bule mama ca nu mai era material pe placute.. dau cateva telefoane....bah care aveti placute de fata pe la gunoi, cautati si voi in tomberoane ca nu mai se opreste caleashca.... am gasit 2 bucati....dar poola mea, intuneric bezna...scoate unu un telefon d-ala cu 'xenon'....moare bateria la el.....fwtesar curvilii in aifonu tau... am cotrobait prin spate si cand gasesc aia si vad ca si merge zic gata cu asta dam si la vanatoare de porumbei....:)):)) buna rau jucaria aia....:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning