![]() |
Re: My NEW Delta Integrale 16V
Quote:
P.S-Evident ca stiu masinile lui Felix ,Nowak +cele din grecia Mauri Racing...etc.. :)) UGA |
Foarte interesant topicul, multa bafta cu masina!:-)
|
masina e pe ultima 100 de metri cu modificarile la caroserie...si sper ca saptamana viitoare sa isi primeasca si noua vopsea...cred si sper sa iasa ceva pe placul multora..oricum pe al meu sigur o sa fie..
|
felicitari pt o asa masina cu istorie si pedigri si mai ales ca ai ales sa o faci a la carte. sunt curios cum v-a iesii?
toate cele bune si sa pui video cum rage motorul. |
Abia astept poze cu aceasta bestie pe patru roti! Felicitari pentru faptul ca te-ai gandit sa readuci la viata o masina speciala cum este Delta Integrale!
|
sunt curios, cat a costat bijuteria?
|
Quote:
Masina in cauza nu mai e stoc..are kit-ul de EVOLUTIONE montat pe ea,jante 17"+suspensie Eibach,kit de frane complet EBC precum si toate bucsile Powerflex...deci valoarea ei acum este ..parerea mea peste aceasta suma.. |
Sincere felicitari pentru ca readuci la viata o masina legendara!!! pentru cine stie si cunoaste va fi intotdeauna un simbol auto Delta... pentru restu va fi o vechitura care la primul semafor te vor provoca...
Sa ai mare grija de ea si eu cel putin astept poze noi cu mare mare interes!!! |
O adevarata bijuterie!spor la modificat!
|
9 Attachment(s)
Salutare din nou....din pacate..din cauza unor aspecte care nu tin de mine......masina abia acum se apropie de final la departamentul estetic...am gasit si cateva poze de dinainte de a ma apuca de caroserie...
Pe parcursul lucrarii am mai luat cateva hotarari...insa abia saptamana asta am reusit sa intru in posesia barilor de EVOLUTIONE fata si spate precum si a oglinzilor de grupa A.. Pozele nu sunt cele mai reusite...dar se pot vedea.....discret cateva detalii cum ar fii aripile pe fata...Motivul pentru care a durata atat de mult e ca a trebuit sa creeam singuri aripile fata spate si asta a ncesitat timp si ff multi bani Am aflat din intamplare si daca mai stie cineva de treaba asta va rog sa-mi confirme sau sa infirme....urmatoarele.Am inteles de la un amic ca masina ar avea pistoane si axe de grupa A montate de un anumit mecanic Bogdan "piticu"...am vb cu el si mi-a confirmat...iar culmea persoana care spune ca i-ar fii adus aceste piese chiar mi-e cunoscut...insami-a spus ca nu mai tine minte daca a adus aceste piese tinand cont la cate piese a adus de-a lungul timpului...persoana se numeste Sorin Iliescu si participa constant in campionatul national de VTM.. Mentionez ca cele 2 poze in care masina este umflata cu chit...nu ramane asa...s-a luat matrita din fibra se dachitul jos si nu se ingreuneaza masina..barile si oglinzile au fost comandate din afara... |
Quote:
|
Felicitari! In rest.. no comment! Foarte frumos lucrata!
|
Salut... vreau si eu matrita dupa bara spate...si eventual si fata(ca pe a mea tocmai am vopsit-o)...si vezi ca Piticu` stie grav mecanica ca la el imi fac masinile si oricum la Lancia a iesit motoru` super tipla...nu cred ca mergea din fabrica asa bine...si asta dupa ce a trecut si prin mai multe intamplari nefericite cu diversi "mecanici"... :)
|
Quote:
|
Felicitari pt legenda, asteptam sa vedem cum o sa arate la sfarsit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning