![]() |
Re: A venit cel de 1000 CP
ceva filmari sunt ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in sfarshit shi filmul...imi cer scuze pentru intarziere shi pentru calitatea extrem de proasta...nu eram pregatiti de o filmare :D
deasemenea va rog sa nu luati in seama comentariile de pe fundal :)) https://www.youtube.com/watch?v=CHyfoGRImVc |
fain. felicitari. mai ai ?
|
din pacate nu,asta e singurul cu "cursa" mai sunt cateva filmate inainte dar nu le am momentan :)
|
Quote:
|
Max 30% gas...
Max 4000rpm... |
Quote:
|
La rodaj. Cand mi-am luat Loganu aia mie nu mi-au spus si de acceleratie...mi-au zis doar de plafonul de turatii.
|
Dar nu poti compara 9ff cu Dacia. Au si romanii nostri o scuza...
|
ceva poze cu masina?
|
1. last stage pentru 911 turbo de la 9ff(care e visul vietii mele) trebuie sa bata veyron de la liniutze pana la circuit
2. cineva a spus ca masina tunata e vreo 200.000, insa doar tuningul e cca. 120.000 euro si masina inca 180.000 cu niste optiuni rezonabile 3. daca as avea toti banii din lume dintre veyron si 9ff 911 turbo as alege porsche 4. sa-ti traiasca masina pentru ca este de vis si pentru mine o masina mai frumoasa ca asta este doar pagani zonda(dar daca as putea cumpara una din ele tot porsche as cumpara) 5. Amicul din iasi: no offense, tu ai un porsche de vreo 20 de ani(care este tot porsche in orice clipa si nimeni nu poate contesta asta) - la masina asta nu cred ca umbli vreodata sau o duci in vreun service romanesc pentru ca s-ar putea sa zica astia de la 9ff sa te speli pe cap cu masina 6. abia astept sa intru si eu in clubul porsche indiferent de model. cum am spus si mai sus, un porsche e porsche si dupa 20 de ani. 7. nu in ultimul rand, masina are 910cp, alt motor, caroserie modificata si o lista de alte modificari de la suspensie, frane, ranforsari de sasiu etc. Sincere felicitari. |
Quote:
mai am aici un filmulet din seara aia...nu e cine stie c,scuzati comentariile de pe fundal :D https://www.youtube.com/watch?v=Va21A_O2jW8 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning