![]() |
Re: Suspensii hidraulice
Un astfel de exemplu avem si noi pe forum -> Click
|
si ati auzit ce spune omul 2000e!? ia mai luativa si acuma.
|
Quote:
Daca vrei sa faci ceva de calitate nu te uiti la pret.Daca nu , oborul e destul de mare .... |
nu nu ai inteles nimica sunt multi care doresc tot cei frumos dar cu bani foarte putini cand vine vorba de sume mari se retrag!
|
Quote:
Chiar ma intereseaza si pe mine poti sa i mi dai mai multe detalii . |
suspensii normale cu autoreglaj sau reglaj manual? m-ar interesa sa pot modifica suspensia masinii vro 5-10 cm maxim in functie de natura terenului pe care urmeaza sa il deplasez... de la asfalt la namol/pietris- teren muntos...
|
sal vreau sa stiu si eu un pret lo suspensie pneumatica pt un peugeot 307 sw.sunt interesat.pt reglaj de inaltime a masinii.ms.daca aduceti careva
|
da te costa in jure de 2000 de euro in functie de producator plus montaj si alte cheltuieli
|
2 Attachment(s)
Pentru cele care "ţopaie" trebuie o investitie ceva mai mare..rigidizare..roţi speciale..etc
Pun si 2 poze cu un lowrider care a fost prin Ploiesti.. |
eu am montat pe masina mea deci materiale montaj etc etc 2300 euroi un link sa se vada ca nu vb prosti primul filmulet cu bora https://www.youtube.com/watch?v=3IuMyLSap38
|
Nu stiu exact cum e , de asta si intreb :)
Poti sa reglezi si duritatea ? Sau duritatea variaza in functie de inaltime ? |
Quote:
|
Difera pretul lor in functie de puterea compresorului sa nu astepti prea mult sa incarce butelia si de circuit daca e dintr o bucata , cate 2 roti(fata-spate) sau fiecare roata independenta .
Exista si air ride care topaie ,ala e mai mut pt concursuri si costa ceva . Ce nu stiu si nici nu se inghesuie lumea sa spuna , cat sunt de performante la viteze mari, pe curbe etc ... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Performanta = duritate x inaltime ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning