![]() |
re: Ford Fiesta 1.4 '07 - Lucky Blue Fiesta Mk 6.5
5 Attachment(s)
O mica excursie cu asta mica pe Cheile Sohodolului si Tismana. Am facut upgrade la hartile navigatiei, le am acum pe cele din 2012 . Sunt multumit si de consum, 5,4 in afara , de drumuri nu prea sunt multumit dar asta este .
|
Quote:
|
Nu am lupa la faruri, xenonul este de 6000k si e reglat din pozitie sa bata cel mai jos.
|
iti spun eu ca am mers in fata lui destul si ne-am intalnit si in trafic din fata, nu deranjeaza deloc farurile
|
Quote:
|
Diferenta este, alea cu lupa focalizeaza lumina si dispersia nu e asa mare ca la astea ale mele , dar in rest nu mi se pare ca bate aiurea, poate am eu standardele prea jos :)) . Momentan caut prelungire spoiler spate , praguri si prelungire bara fata dar nu gasesc pe niciunde ceea ce vreau. Who knows, poate oi fi "LKY" sa gasesc :)
|
10 Attachment(s)
Am mai facut zilele astea una' alta pe la masina , printre care :
-facut de-tango la faruri (indepartat plasticul portocaliu din fata semnalizarii ) , montat semnalizari portocalii ( nu e complet facut, vreau sa ii pun semnalizari cromate sa nu se mai vada culoarea portocalie in far ) -demontat semnalizari laterale portocalii si montat unele clare cu tenta fumurie + schimbat becurile din ele cu unele portocalii . Mai am cateva planuri in cap , dar o sa vina toate pe viitor . Va atasez cateva poze sa va dati seama cum a fost inainte si cum e acum . |
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva de genul ar trebui sa fie, inca astept dupa niste becuri cromate , astea sunt o solutie temporara .
|
Quote:
|
A avut careva pe fiesta arcuri sport? Daca da ce marca si ce drop aveau si eventual o poza, vreau sa-mi pun si eu si as dori cateva pareri de la cei care au avut montate . Mersi . Am comandat si un stergator spate de ST, pentru un look mai aparte.
|
Re: Blue Ford Fiesta MK6.5
5 Attachment(s)
Am mai facut si eu ceva la Fiesta mea, astazi mi-au ajuns niste deflectoare de vant de la Heko, le-am montat si imi place cum dau. Cateva poze .
|
Eu la cielo am taiat bucatele acel plastic galben cu letconul, cu foarte multa atentie ca sa nu ating urmatorul strat de plastic.
|
Quote:
|
La semnalele din far, am facut si eu aceeasi operatiune la semnalizatoarele de la cielo de langa faruri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning