Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta 1.4 '07 - Lucky Blue Fiesta Mk 6.5 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/308150-ford-fiesta-1-4-07-lucky-blue-fiesta-mk-6-5-a.html)

07LKY 01-05-12 02:25

re: Ford Fiesta 1.4 '07 - Lucky Blue Fiesta Mk 6.5

5 Attachment(s)
O mica excursie cu asta mica pe Cheile Sohodolului si Tismana. Am facut upgrade la hartile navigatiei, le am acum pe cele din 2012 . Sunt multumit si de consum, 5,4 in afara , de drumuri nu prea sunt multumit dar asta este .

Sheful 04-05-12 14:30

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5004622)
O mica excursie cu asta mica pe Cheile Sohodolului si Tismana. Am facut upgrade la hartile navigatiei, le am acum pe cele din 2012 . Sunt multumit si de consum, 5,4 in afara , de drumuri nu prea sunt multumit dar asta este .

Frumoasa masina ta sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea,,,,,Tu nu ai lupa in faruri ? nu cumva ii deranjeaza xenonul pe ceilanti participanti la trafic?

07LKY 04-05-12 15:03

Nu am lupa la faruri, xenonul este de 6000k si e reglat din pozitie sa bata cel mai jos.

RideTheRiddle 04-05-12 19:03

iti spun eu ca am mers in fata lui destul si ne-am intalnit si in trafic din fata, nu deranjeaza deloc farurile

Sheful 04-05-12 19:14

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 5009719)
iti spun eu ca am mers in fata lui destul si ne-am intalnit si in trafic din fata, nu deranjeaza deloc farurile

eu la masina mea (Ford focus) am avut faruri fara lupa si am pus de proba instalatie xenon pe ele si batea in toate directiile (si in coceni si peste bloc):D :lol:+ am inteles ca xenonul nu se poate regla asa ca ma-m lasat pagubas si am cumparat 1 set de faruri cu lupa si se vede diferenta intre un far fara lupa si unul cu lupa cel putin cu xenon pe ele

07LKY 04-05-12 21:36

Diferenta este, alea cu lupa focalizeaza lumina si dispersia nu e asa mare ca la astea ale mele , dar in rest nu mi se pare ca bate aiurea, poate am eu standardele prea jos :)) . Momentan caut prelungire spoiler spate , praguri si prelungire bara fata dar nu gasesc pe niciunde ceea ce vreau. Who knows, poate oi fi "LKY" sa gasesc :)

07LKY 09-05-12 16:35

10 Attachment(s)
Am mai facut zilele astea una' alta pe la masina , printre care :

-facut de-tango la faruri (indepartat plasticul portocaliu din fata semnalizarii ) , montat semnalizari portocalii ( nu e complet facut, vreau sa ii pun semnalizari cromate sa nu se mai vada culoarea portocalie in far )
-demontat semnalizari laterale portocalii si montat unele clare cu tenta fumurie + schimbat becurile din ele cu unele portocalii .

Mai am cateva planuri in cap , dar o sa vina toate pe viitor . Va atasez cateva poze sa va dati seama cum a fost inainte si cum e acum .

Sheful 09-05-12 19:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5016465)
Am mai facut zilele astea una' alta pe la masina , printre care :

-facut de-tango la faruri (indepartat plasticul portocaliu din fata semnalizarii ) , montat semnalizari portocalii ( nu e complet facut, vreau sa ii pun semnalizari cromate sa nu se mai vada culoarea portocalie in far )
-demontat semnalizari laterale portocalii si montat unele clare cu tenta fumurie + schimbat becurile din ele cu unele portocalii .

Mai am cateva planuri in cap , dar o sa vina toate pe viitor . Va atasez cateva poze sa va dati seama cum a fost inainte si cum e acum .

Chiar si aceste mici schimbari, conteaza la partea estetica, portocaliul ala sa sti ca arata urat acolo , acum e mai frumoasa:D desi puteai sa vopsesti si plasticul acela cromat din far in culoare neagra:rolleyes2 apropo de becurile pe care le pui vezi ca sunt multe variante LED/SMD/CROM/COLOR/etc...!!! da bine si crom cum vrei tu;)

07LKY 10-05-12 09:47

2 Attachment(s)
Ceva de genul ar trebui sa fie, inca astept dupa niste becuri cromate , astea sunt o solutie temporara .

07LKY 10-05-12 09:50

Quote:

Originally Posted by Sheful (Post 5016674)
Chiar si aceste mici schimbari, conteaza la partea estetica, portocaliul ala sa sti ca arata urat acolo , acum e mai frumoasa:D desi puteai sa vopsesti si plasticul acela cromat din far in culoare neagra:rolleyes2 apropo de becurile pe care le pui vezi ca sunt multe variante LED/SMD/CROM/COLOR/etc...!!! da bine si crom cum vrei tu;)

Mersi pentru variantele aratate, o sa merg pe crom, cum am zis de la inceput, plasticul din interior nu aveam cum sa il vopsesc pentru ca nu am desfacut farul, nu l-am decapsat. Tot ce am facut a fost prin spatiul in care intra semnalizarea , cu atentie mare si foarte multe injuraturi . Daca mai vrea cineva sa faca asemenea operatii poate sa intrebe ca eu sunt patit am facut operatiunea asta si poate am cateva indicatii .

07LKY 16-05-12 18:42

A avut careva pe fiesta arcuri sport? Daca da ce marca si ce drop aveau si eventual o poza, vreau sa-mi pun si eu si as dori cateva pareri de la cei care au avut montate . Mersi . Am comandat si un stergator spate de ST, pentru un look mai aparte.

07LKY 24-05-12 16:51

Re: Blue Ford Fiesta MK6.5

5 Attachment(s)
Am mai facut si eu ceva la Fiesta mea, astazi mi-au ajuns niste deflectoare de vant de la Heko, le-am montat si imi place cum dau. Cateva poze .

raresvintea 24-05-12 17:04

Eu la cielo am taiat bucatele acel plastic galben cu letconul, cu foarte multa atentie ca sa nu ating urmatorul strat de plastic.

07LKY 24-05-12 17:24

Quote:

Originally Posted by raresvintea (Post 5036941)
Eu la cielo am taiat bucatele acel plastic galben cu letconul, cu foarte multa atentie ca sa nu ating urmatorul strat de plastic.

La ce te referi ? :D

raresvintea 24-05-12 20:42

La semnalele din far, am facut si eu aceeasi operatiune la semnalizatoarele de la cielo de langa faruri.

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning