![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
asa se pare... cpa si jzl vor fii acolo ...
|
mda...asa se manifesta cei ce o iau in ''dos'' de la mine!!! am si e si de (profesionist):)))))))))))))
|
pacat ca nu sunt in bucuresti ca as fi venit si eu cu ceea mai mare placere
dar poate in februarie |
Quote:
speram ca anul acesta sa fie 12 intalniri:D |
pai voi nu va intalniti in fiecare vineri la farfurie?
|
Quote:
|
asa ma sa imi faceti in ciuda firar ea sa fie de treaba...o sa vin cu nenorocirea aia de solenza asa doar sub forma de figurant :))
|
Vineri este inatalnirea Dacia Reault Rally Team si mai vin ceva prieteni apropriati .. asta este intalnirea tuturor posesorilor ..vezi emblema Drrt pt ca noi impreuna cu Tau am organizato
|
Aha.Ar fi bine daca toti cei care vor fi acolo isi vor confirma prezenta pe topic pana la intalnire.Eu unul sper sa fiu printre voi.Spun sper pt ca nu se stie ce imi rezerva Dacia.
|
hai sa o luam altfel nu se pune problema de confirmat...ci de a fi prezent acolo pentru ca eu unul sunt satul de cei care zic ca vin ca vin si degeaba...prezenta e mai importanta decat confirmatul...si inca ceva FARA IMPRESII DE REGI AI SHOSELELOR...ultima data unii dintre noi abia am scapat fara amenzi si alte prostii din cauza unor asemenea specimene...
|
da asa e Dacia e mai de gaska ai tot timplu ceva de facut la ea si cand nu ai chef de ea are ea chef de tine si tot trebuie sa/i faci ceva ..
|
se poate veni si cu supernova? :P
|
tu ce crezi? :))
|
Este un MEETING Dacia nu este un Meeting pt un anumit model de dacie ..asta inseamna de la 1100 pana la Celebrul Logan :)
|
ai dreptate DAC!Sper sa nu fie incidente ca pana la urma in caz ca nu v-ati dat seama toti avem d-alea si toti putem sa facem ce faceti si voi,deci nu trebuie sa imi aratati mie ce poate sa faca o dacie indiferent ce fel de tip e ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning