Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B-93-GBI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30791-93-gbi.html)

UniculSGM 09-02-07 10:31

Re: B - 93 - Gbi

e din otel. Se incalzeste la o forja, se duce la forma dorita, apoi se recaleste. Sunt unii prin Berceni(parca) care fac orice fel de arcuri. Pot face si ce vrei tu. Sau o bara de la zero, dupa modelul daciei.

baciu andrei 09-02-07 17:11

salut filtrul de aier iti da cava putere

NightDevil 09-02-07 18:15

Quote:

Originally Posted by baciu andrei (Post 740829)

intre 5 si 7 cai merita ..cel din ViTanRacing e cel mai bun pt Dacie ...

caphonne 09-02-07 18:19

Quote:

pai ala e principalul :)) bineinteles daca ii pui cip si toba atunci crec si mai mult performantele /merge si fara menzina looll:rolleyes2 :rolleyes2

UniculSGM 10-02-07 11:06

Quote:

Ce este acest AIER? e vreun regionalism? de AER am mai auzit , dar de AIER niciodata.

B-69-TAU 10-02-07 13:29

lasa-l mai ca omul poate a tunat filtru de aer si se numeste aier!
ala care da cai multi....

Magos 11-02-07 02:54

...si naravasi... =))
oricum, este o mentalitate ffff raspandita cea cu filtru de aer sport = cai putere + ... geeeezh@!

BAGYKID 12-02-07 08:51

nu are nici o treaba "pseudo filtru sport" cu puterea (eu asa simt), ala a fost pus pentru a scurta pe cat posibil circuitul de admisie a aerului , in configuratia actuala mai mult ajuta faptul ca e pozitionat in spatele radiatorului si ia ceva mai mult aer deafara.

oricum referitor la scopul lui : "cel de filtrare a aerului " in paralel are si un ciorap de dama :lol: " cunoscatoarele stiu de ce "

BAGYKID 12-02-07 08:56

revenind la problemele serioase :

vineri seara am terminat de montat bara de torsiune de 28 mm , nu prea sunt multzumit de cum a iesit prinderea (cat de curand o mai modific odata) dar sunt super multumit de cum se comporta masina pe sosea . dupa montare am facut testul pe un drum pe care-l cunosc foarte bine ( drum pe care am testat alte masini mult mai puternice ) si pot sa afirm ca sunt impresionat chiar nu i-mi venea sa cred ca faceam anumite manevre cu masinutza mea .

deci acum trecem la spate : cine are in plus o bara de torsiune spate ? si ce solutzie adoptam :

- doua in parale sau una mai groasa ? din cate am vazut eu se pot monta lejer doua pe tendoane dar nu stiu daca mai incape si cablul franei de mana printre ele . are cineva ceva poze ?

B-83-DAC 12-02-07 16:21

cand termin eu cu a mea o sa vezi :)

alexblondul 12-02-07 16:38

stie cineva unde pot sa modific si eu o chiuloasa ???

CRC'ul 12-02-07 16:59

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 744875)
revenind la problemele serioase :

- doua in parale sau una mai groasa ? din cate am vazut eu se pot monta lejer doua pe tendoane dar nu stiu daca mai incape si cablul franei de mana printre ele . are cineva ceva poze ?

merg puse 2 in paralel ..modifici un pic prinderea...cablul il scoti pe langa brat..merge facut usor..spor la treba

BAGYKID 12-02-07 17:42

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 745659)
cand termin eu cu a mea o sa vezi :)

zi si tu acum , trebuie sa aleg si eu o solutzie , mai am si varianta lui "BAN" si vreau sa o aleg pe aia castigatoare

BAGYKID 13-02-07 08:28

intrebare :

cum mama draqu functioneaza dracia aia de repartitor ca ma inebunit .
dupa ce am coborat garda la sol , evident a transmis mai multa forta de franare pe spate - in concluzie am scos tija de pe basula de pe mijlocul punti spate in ideea de a mentine mai multa frana pe fata , dar tot nu sunt multumit de frane ( parca tineau mai bine inainte ) . ideea e ca am pastrat pe talpa repartitorului parghia de comanda si acel arc - sa fie arcul ala atat de puternic in cat sa preseze in repartitor ?

B 53 BAN 13-02-07 10:44

pai daca te a mancat undeva sa tai din arcuri...

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning