![]() |
Re: B - 93 - Gbi
e din otel. Se incalzeste la o forja, se duce la forma dorita, apoi se recaleste. Sunt unii prin Berceni(parca) care fac orice fel de arcuri. Pot face si ce vrei tu. Sau o bara de la zero, dupa modelul daciei.
|
salut filtrul de aier iti da cava putere
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa-l mai ca omul poate a tunat filtru de aer si se numeste aier!
ala care da cai multi.... |
...si naravasi... =))
oricum, este o mentalitate ffff raspandita cea cu filtru de aer sport = cai putere + ... geeeezh@! |
nu are nici o treaba "pseudo filtru sport" cu puterea (eu asa simt), ala a fost pus pentru a scurta pe cat posibil circuitul de admisie a aerului , in configuratia actuala mai mult ajuta faptul ca e pozitionat in spatele radiatorului si ia ceva mai mult aer deafara.
oricum referitor la scopul lui : "cel de filtrare a aerului " in paralel are si un ciorap de dama :lol: " cunoscatoarele stiu de ce " |
revenind la problemele serioase :
vineri seara am terminat de montat bara de torsiune de 28 mm , nu prea sunt multzumit de cum a iesit prinderea (cat de curand o mai modific odata) dar sunt super multumit de cum se comporta masina pe sosea . dupa montare am facut testul pe un drum pe care-l cunosc foarte bine ( drum pe care am testat alte masini mult mai puternice ) si pot sa afirm ca sunt impresionat chiar nu i-mi venea sa cred ca faceam anumite manevre cu masinutza mea . deci acum trecem la spate : cine are in plus o bara de torsiune spate ? si ce solutzie adoptam : - doua in parale sau una mai groasa ? din cate am vazut eu se pot monta lejer doua pe tendoane dar nu stiu daca mai incape si cablul franei de mana printre ele . are cineva ceva poze ? |
cand termin eu cu a mea o sa vezi :)
|
stie cineva unde pot sa modific si eu o chiuloasa ???
|
Quote:
|
Quote:
|
intrebare :
cum mama draqu functioneaza dracia aia de repartitor ca ma inebunit . dupa ce am coborat garda la sol , evident a transmis mai multa forta de franare pe spate - in concluzie am scos tija de pe basula de pe mijlocul punti spate in ideea de a mentine mai multa frana pe fata , dar tot nu sunt multumit de frane ( parca tineau mai bine inainte ) . ideea e ca am pastrat pe talpa repartitorului parghia de comanda si acel arc - sa fie arcul ala atat de puternic in cat sa preseze in repartitor ? |
pai daca te a mancat undeva sa tai din arcuri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning