![]() |
daca vrei iti arat si eu logan dus in 7000 , bordul doar ;)
este un modul de self test :P si acele din bord + becurile fac de zici ca e 4 iulie , la americani :twisted: |
Re:
Quote:
|
LOL
Caterinca mare pe aici cu Daciile astea si cu Clio la 7000 hahahah...
Io unu mor de ras pe aici!! |
ce ma, a venit 4 iulie ? :lol:
mai stai o tzara prin batatura ;) cine mai doreste , cine mai pofteste ? gratis modalitatea de a pune acul pe 7000 la logan :twisted: |
Nu, da stii astia chiar cred ca sunt tari aratandu-ne la Dacie acu la ture la 7000. Daca erau super tari, scoteau becurile celelalte din bord, ca sa se vada doar turometru, asa zic, parea mai real, te gandeai de 2 ori inainte sa ii dai in cap. Da asa, ce sa mai zic, circ!!
Oricum nu cred ca s-ar fi meritat sa scoti toate ledurile de la bord doar ca sa faci o farsa ca asta, dar acuma na, mai sunt si nebuni... |
mai repede rezolvi cu un photo shop sau photo paint ;)
|
Da da daca nu esti maestru in arta Photoshopului se prind cunoscatorii repede!!
|
Mama, ce rapoarte lungi are...mai accelereaza cu a 5-a? De fapt, asta e boala care se ia, nici Logan nu mai accelereaza cu a 5-a...E de pe un 1.4 16v 98cp?
|
Re:
Quote:
|
Toto - BOD, eventual poze cu talonu de la fiecare :lol: :lol:
daca nu il crezi este problema ta, sincer l-am vazut de cateva ori la daciaclub si nu cred ca este genul de om care sa abereze! on-topic... concluzia... loganu este o masina de familie nu de curse ! :P :P acel motor de logan degeaba se \"tuneaza\" mai bine se schimba cu totul, iar daca cineva vrea sa fuga... nu-si cumpara logan! |
cat despre pustiul care sa stie mai multe decat mine, il provoc la o intrecere de indemanare cand vrea el . el cu tramvaiul eu cu bicicleta :twisted: :twisted:
multumesc DnI si MMihai . dar sa satisfac curiozitatea publicului ... iata pretendentele la titlul most beautiful car in my yard :twisted: chiar asa de rau sunt eu ? :twisted: |
Quote:
intr-o poza modificata pot sa fac si un lastun sa arate superb! [/quote] |
logan
la inceput nici eu nu prea credeam ca are atatea masini (si nu orice masini) da am vazut ca toti de pe daciaclub ii laudau masinile cand a fost la intalnire.Insa mai are si omu niste chestii:nu vrea sa creada ca un xsara picasso 2.0 hdi poate sa ajunga in a IV-a la 5100 rpm.
|
logan
la inceput nici eu nu prea credeam ca are atatea masini (si nu orice masini) da am vazut ca toti de pe daciaclub ii laudau masinile cand a fost la intalnire.Insa mai are si omu niste chestii:nu vrea sa creada ca un xsara picasso 2.0 hdi poate sa ajunga in a IV-a la 5100 rpm.
|
am zis eu asa ceva ? :shock:
o prinde 5100 rpm . depinde unde are limitarea de turatie . ca in a IV-a cu siguranta o atinge :twisted: iar eu am mai multe bube pe cerebel. nu doar 1 :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning