![]() |
deci...are in jur de 100-110 cai....si va avea mai mult in ceva vreme, cel putin 140-150 de cai...nu are motorul schimbat, este motorul de 1,4 l MPI stock...andrei23...daca vrea sa zica ce a facut sa spuna, eu stiu,ce a facut si ce va face...motorul este cel stock si modificarile facute sunt cele permise grupei A1,adica nu sare la alta grupa si nu joaca miseleste...cat despre faptul ca din evacuare,admisie si chip nu scoti mai mult de 20 de cai pe solenta,mai vorbim...depinde pt ce au fost facute mofificarile si la ce nivel...nu stiu ce ar face cu o masina de 110 cai si 800 kg, dar teoretic, se poate sa ti-o iei...tot teoretic, doua motoare de aceeasi putere, pot avea aceleratii diferite datorita modului in care au fost proiectate, urcarea in ture nu este definita numai de puterea motorului... :wink:
|
Tnos, mersi de incredere.Ce am facut eu pana acum la motor nu e cine stie ce inventie....alta axa, alte injectoare(mai mari),chipul modificat, catalizator dat jos,filtru aer admisie directa.
Tnos....in curand, dupa ce voi mai strange ceva bani(ca acum am dat o caruta de bani la licenta :oops: )....si dupa ce va fi gata proiectul pt noile pistoane pe care le voi monta in motor....am sa vin la BUC sa fac motorul complet.Am vb deja cu cineva de acolo si imi pot face toate modificarile de care am vb. noi.Pana la urma am ramas la pistoane de 78mm cu o cocoasa.Special facute pt motorul meu.Cea mai mare problema fiind forma cocoasei. |
Unde faci pana la urma pistoanele? vreau sa imi fac si eu unele, am modelul, doar sa mi le faca.
|
Solenza lu TYE RULZ .. e cea mai cu bun gust ... nishte jante .. si e ok ..
RESPEK |
nashpa am vazuto de cateva ori prin orash :shock:
|
is curios zzero cit scoti suta cu ea modificata ?
|
nimika
mashina arata bine din departare dar cand o vezi aproape.. lasa de dorit...oricum tevile de esapament sunt un lucru ff. bun la solenta BRAVO.. spoilerul spate sincer nu-mi place ca nu am fost fakut asha fain...in rest mere :P
|
revenim .. ce motor incape pe solenza ... !??!
|
arata k-lumea mane! si la noi in oradea este un taxi tunat cu un eleron asemanator.....da asta ii mai fain.....tot asa proprietare! :wink:
|
Eu ma dau cu voi cu nova!!
Mai ..schimba si pistoanele ..si dupa aia eu cu nova tu cu solenza ...sa vedem la 400 care pe care :P. A mea nu o sa aibe in veci cati cai zici tu ca o sa ai din motorul ala.
Repekt MMY Ps ...si am facut foarte multe modificari. |
Re: Eu ma dau cu voi cu nova!!
Quote:
care`s alea ?! |
eleronu mi se pare cam exagerat da.............gusturile nu se discuta (se critica :P )
|
1 Attachment(s)
nu imi place deloc spoilerul spate Solentei albe am si eu o poza din care se vede clar cat de strab e...
|
5 Attachment(s)
Tot de aici dp site am luat niste poze cu o Solentza ca m-au impresionat f. mult... :shock:
|
1 Attachment(s)
ce beton arata.......... :shock:
mie imi place si asta (tot de paici am gasit poza): |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning