![]() |
Re: Ferrari 458 Italia
Nu compara masina ta cu a lui.
|
Da' cine a zis ca alearga? Masina tocmai pentru asta e facuta. Ai dreptate fiecare face ce vrea.
La ce dracu stai cu, cutie manuala sa obosesti apasand ambreiajul si dand din mana.. Iei automata. La ce sa mai pleci din Spania? Sa obosesti pe avion? Sa stai la coada, sa cari bagaje... Ca idee: N-am habar ce masina ai, dar sigur nu se compara. |
Quote:
Pleci in Spania in vacanta de iarna :-) Ai o mentalitate a ta, nu trebuie sa intelegi mentalitatea altora :-) Cum ti-am spus, fiecare face ce vrea cu masina lui si nimeni nu trebuie sa-l traga la socoteala. |
12 ani, dar nu cred ca are relevanta. Era vorba in general, ca nu toti avem asemenea masini.
|
Salut Fabi :)
Nu va certati. Unii merg cu Ferrari-ul la femei, altii pe circuit, altii fac 3000 km pe autostrada intr-un drum. Fiecare cu toanele lui. Intamplarea face ca am facut acum 2 ani acelasi drum cu Corvette-ul si a fost foarte obositor. Prietenul nostru de 12 ani probabil ca nu a calatorit foarte mult cu masina dar oricum ,nu toti suntem tiristi sa stam la volan cu lunile. Eu am luat masina pentru relaxare nu pentru chin. Va doresc la toti sa ajungeti in situatia sa aveti genul ata de masina si povestim atunci daca vi se par interesante drumurile de 3000 de km |
Daca tu te plangi de confort... Altii ce sa mai zica?
|
Quote:
|
Quote:
|
Parca ati fi femei, asa sensibili sunteti.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am uitat sa atasez cateva poze cu E30-ul meu! Poate il stii din vedere.
|
Quote:
|
Esti peshte sau traficant de droguri ? Capsunar cred ca nu esti... ca nu cresc in copac capsunile precum euroii... ;)
|
Am mai vazut 458-uri dar a ta e mai speciala..
Cred ca esti unul dintre putin oameni care au ales combinatia galben/negru cu interior rosu. De obicei am vazut interior rosu pe alb/negru/gri. Iti recomand sa te inscrii pe forumuri gen 6speedonline. Acolo unde sunt alti 'iubitori de masini scumpe' si poti vorbi fara sa intervina tarani ca "UNHleaSHD". Ah, si bafta la pescuit. :) |
Foarte frumoase masinile tale, si imi place si E30-ul de mai sus, arata impecabil. In orice tara civilizata, oamenii aleg sa transporte o asemenea masina pe platforma mii de km, (am vazut N cazuri in germania) pentru ca nu sunt masini de mancat km pe autostrada..la un moment dat iti cedeaza coloana..:-)
Anyways... Drum bun si toate cele bune! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning