Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Ferrari 458 Italia (https://forum.4tuning.ro/400-europene/307287-ferrari-458-italia.html)

UNHleaSHD 10-04-12 13:30

Re: Ferrari 458 Italia

Nu compara masina ta cu a lui.

UNHleaSHD 10-04-12 13:38

Da' cine a zis ca alearga? Masina tocmai pentru asta e facuta. Ai dreptate fiecare face ce vrea.
La ce dracu stai cu, cutie manuala sa obosesti apasand ambreiajul si dand din mana.. Iei automata. La ce sa mai pleci din Spania? Sa obosesti pe avion? Sa stai la coada, sa cari bagaje...
Ca idee: N-am habar ce masina ai, dar sigur nu se compara.

DUB-R 10-04-12 13:48

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 4975316)
Da' cine a zis ca alearga? Masina tocmai pentru asta e facuta. Ai dreptate fiecare face ce vrea.
La ce dracu stai cu, cutie manuala sa obosesti apasand ambreiajul si dand din mana.. Iei automata. La ce sa mai pleci din Spania? Sa obosesti pe avion? Sa stai la coada, sa cari bagaje...
Ca idee: N-am habar ce masina ai, dar sigur nu se compara.

Din curiozitate, cati ani ai ? :-) Apropo, este automata in caz ca nu ai vazut.

Pleci in Spania in vacanta de iarna :-)

Ai o mentalitate a ta, nu trebuie sa intelegi mentalitatea altora :-) Cum ti-am spus, fiecare face ce vrea cu masina lui si nimeni nu trebuie sa-l traga la socoteala.

UNHleaSHD 10-04-12 13:52

12 ani, dar nu cred ca are relevanta. Era vorba in general, ca nu toti avem asemenea masini.

458Italia 10-04-12 15:59

Salut Fabi :)

Nu va certati. Unii merg cu Ferrari-ul la femei, altii pe circuit, altii fac 3000 km pe autostrada intr-un drum. Fiecare cu toanele lui. Intamplarea face ca am facut acum 2 ani acelasi drum cu Corvette-ul si a fost foarte obositor.

Prietenul nostru de 12 ani probabil ca nu a calatorit foarte mult cu masina dar oricum ,nu toti suntem tiristi sa stam la volan cu lunile. Eu am luat masina pentru relaxare nu pentru chin. Va doresc la toti sa ajungeti in situatia sa aveti genul ata de masina si povestim atunci daca vi se par interesante drumurile de 3000 de km

UNHleaSHD 10-04-12 20:45

Daca tu te plangi de confort... Altii ce sa mai zica?

DJ35DDK 10-04-12 21:53

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 4975894)
Daca tu te plangi de confort... Altii ce sa mai zica?

O fi el Ferrari, dar nu-ti e bine sa mergi atatia kilometri...gandeste si tu putin.

458Italia 11-04-12 00:54

Quote:

Originally Posted by DJ35DDK (Post 4976024)
O fi el Ferrari, dar nu-ti e bine sa mergi atatia kilometri...gandeste si tu putin.

Lasa-l, el in NFS face ruta asta zilnic. Nu am deschis thread-ul asta ca sa primesc lectii de viata, nici de la copii de 12 ani nici de la adulti de 40 cu mintea tot la 12 ani. Unleashed, daca ai ceva interesant de spus, scrie, altfel te rog sa cauti alte forumuri unde parerile nefondate sunt la ele acasa.

UNHleaSHD 11-04-12 08:34

Parca ati fi femei, asa sensibili sunteti.

alexjoy 11-04-12 13:21

Quote:

Originally Posted by 458Italia (Post 4975181)
Va multumesc de urari. Peste 2 saptamani o pun pe platforma si vine spre Cluj din nou.

Intre timp mai pun cateva poze:

Salut, te-am vazut in Calpe de ceva timp, si anul trecut de asemenea, cu un Corvette galben si un AMG negru, care intuiesc ca acum s-au upgradat la acest Ferrari si respectiv Nissan 350Z. Eu locuiesc aici de multi ani, sunt un pasionat de masini sport si detin un E30 usor tunat in limita rezonabilului clasic. Te-am remarcat de asemena cand ai venit la Dracula intr-o dimineata/pranz cu prietena ta. Mi-ar placea sa stam de vorba sa-mi povestesti mai multe despre pasiunea ta pentru aceste masini si intretinerea lor. Eu sunt un fan BMW E30, deoarece a fost prima mea masina straina in tara in 1995. Nu am mai facut upgrade. M-ai impresionat cu pusul masinii pe platforma si ai perfecta dreptate. Cei 3200 km trebuie protejati. Apropos, pui de asemena si Nissan-ul pe platforma? Stiai ca la Monte Carlo la cazino lumea isi aduce o masina gen Ferrari, Lamborghini, Pagani Zonda cu avionul din UK? Am vazut cu ochii mei si am vorbit cu unul dintre proprietari. Lasa-mi un raspuns daca ai vrea sa ne vedem pana pleci in tara si iti las numarul meu de contact. Felicitari inca o data si astept un semn de la tine! Alex Joy

alexjoy 12-04-12 00:12

3 Attachment(s)
Am uitat sa atasez cateva poze cu E30-ul meu! Poate il stii din vedere.

XciTE 22-09-12 11:34

Quote:

Originally Posted by vlad.pop (Post 4948147)
Salut, foarte tare masina! Mai este una in cluj se pare ca tot galbena.

SALUT FOARTE FRUMOS ITALIA... T ASTEPTAM LA CURSELE LEGALE...IN 29 30 SEPTEMBRIE LA JUCU...E SI TUNNING SHOW PT EXPOZITIE.... 0743.463.03 ADRIAN FR0ZEN

the_rifle 20-01-13 00:08

Esti peshte sau traficant de droguri ? Capsunar cred ca nu esti... ca nu cresc in copac capsunile precum euroii... ;)

Aur 20-01-13 19:36

Am mai vazut 458-uri dar a ta e mai speciala..

Cred ca esti unul dintre putin oameni care au ales combinatia galben/negru cu interior rosu. De obicei am vazut interior rosu pe alb/negru/gri.

Iti recomand sa te inscrii pe forumuri gen 6speedonline. Acolo unde sunt alti 'iubitori de masini scumpe' si poti vorbi fara sa intervina tarani ca "UNHleaSHD".

Ah, si bafta la pescuit. :)

bbbogdannn 31-01-13 23:05

Foarte frumoase masinile tale, si imi place si E30-ul de mai sus, arata impecabil. In orice tara civilizata, oamenii aleg sa transporte o asemenea masina pe platforma mii de km, (am vazut N cazuri in germania) pentru ca nu sunt masini de mancat km pe autostrada..la un moment dat iti cedeaza coloana..:-)

Anyways... Drum bun si toate cele bune! :D

All times are GMT +2. The time now is 06:02.

- Copyright 2026 4Tuning