Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Am dat A4 pe Mondeo unicat in RO !!! (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/30646-a4-mondeo-unicat-ro.html)

Snoopy 22-01-07 19:31

Re: Am dat A4 pe Mondeo unicat in RO !!!

La cutie nu ar trebui sa intervina probleme pana in 200 mii km iar daca este exploatata cum trebuie rulajul ar trebui sa fie si mai mare.Am si eu un familie un Mondeo Ghia exact ca si al tau dar fara cutia aia "magica" ;),iar la 80 mii cat are merge brici care parerea mea isi face bani. Schimbatu vitezelor cu ajutorul clapetelor vei vedea doar la masini ce fac parte din alta grupa de pret. gen rs4 m5.
In legatura cu modificarea ei...eu inclin spre un kit de Titanium,arata bestial plus niste jante oleaca mai mari( banuiesc ca ai pe 16) si nui mai trebuie nimic la masina ;).
Numa bine.

VS-99-BYE 23-01-07 09:08

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 709791)
am facut ceva pe al meu destul de recent (vezi aici) dar faza e ca dupa 2002 s-a restilizat putin bara fatza si pragurile deci nu e chiar ceea ce vrei tu... dar daca ai ceva idei mai concrete pune-le aicea (sau macar o idee adic aceva agresiv/discret bani etc) si acuma cum vine vacanta o sa incerc sa imi gasesc ceva timp ca sa fac :)

Merci mult. Asa in mare as vrea ceva de genul kitului de la MS. Ceva elegant nu agresiv. Un body-kit fin dar care sa scoata in evidenta liniile (ma avantajeaza si culoarea). Ca pret nu stiu. Undeva in jur pe la 1000 Eur.

VS-99-BYE 23-01-07 09:14

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 710202)
La cutie nu ar trebui sa intervina probleme pana in 200 mii km iar daca este exploatata cum trebuie rulajul ar trebui sa fie si mai mare.Am si eu un familie un Mondeo Ghia exact ca si al tau dar fara cutia aia "magica" ;),iar la 80 mii cat are merge brici care parerea mea isi face bani. Schimbatu vitezelor cu ajutorul clapetelor vei vedea doar la masini ce fac parte din alta grupa de pret. gen rs4 m5.
In legatura cu modificarea ei...eu inclin spre un kit de Titanium,arata bestial plus niste jante oleaca mai mari( banuiesc ca ai pe 16) si nui mai trebuie nimic la masina ;).
Numa bine.

Ma bucur ca iti place masina. Deci Mondeo meu intra in clasa GT, RS4, M5? Am glumit. Oricum sunt tare mandru de schimbatorul de pe volan. Stiu ca nu sunt multe masini cu optiunea asta iar stilul acesta de condus te face sa te crezi mereu pe pista de F1.(pe mine cel putin). In ceea ce priveste body-kitul as vrea ceva elegant. Iar jantele de pe masina sunt de ST si sunt pe 17''. Abia astept sa incep lucrul la ea dar cred ca mai dureaza. Am bagat toti banii ca sa o cumpar si pana mai strang mai dureaza. Merci mult de sfaturi, am sa tin cont de ele. Astept si altele. Bye.

doru_wrc 23-01-07 10:59

nu mic sfat.sa nu-ti para niciodata rau pt o alegere facuta.ma refer k ai zis u k ai bagat toti banii in ea....asta este, macar iese ceva marfa

VS-99-BYE 23-01-07 12:35

Quote:

Originally Posted by doru_wrc (Post 711139)
nu mic sfat.sa nu-ti para niciodata rau pt o alegere facuta.ma refer k ai zis u k ai bagat toti banii in ea....asta este, macar iese ceva marfa

Asa e. Nu imi pare rau decat ca nu mai am bani sa bag in ea, si nu ca am cumparat-o. Dar am sa strang si vei vedea ce va iesi.

VS-99-BYE 23-01-07 12:39

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 709791)
am facut ceva pe al meu destul de recent (vezi aici) dar faza e ca dupa 2002 s-a restilizat putin bara fatza si pragurile deci nu e chiar ceea ce vrei tu... dar daca ai ceva idei mai concrete pune-le aicea (sau macar o idee adic aceva agresiv/discret bani etc) si acuma cum vine vacanta o sa incerc sa imi gasesc ceva timp ca sa fac :)

Da am vazut masina. E mortala dupa stage 2. Pacat ca trebuie sa-ti pui numarul la loc. Totusi eu i-as lasa si proiectoarele. Fa-o si pe a mea asa ca a ta daca poti sa vad cum iese. Inca nu i-am facut poze cu numerele noi dar ii fac maine si le pun. Ce zici te bagi?

KYL 23-01-07 18:30

Foarte misto masina, sa o stapanesti sanatos!

doru_wrc 23-01-07 23:12

Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE (Post 711236)
Asa e. Nu imi pare rau decat ca nu mai am bani sa bag in ea, si nu ca am cumparat-o. Dar am sa strang si vei vedea ce va iesi.

deabia astept sa vad

VS-99-BYE 24-01-07 07:42

Quote:

Originally Posted by KYL (Post 711781)
Foarte misto masina, sa o stapanesti sanatos!

merci pentru urare.

VS-99-BYE 24-01-07 07:43

Quote:

Originally Posted by doru_wrc (Post 712280)
deabia astept sa vad

Trimite-mi vreo 2000 Eur si ai sa vezi ce repede o fac. :D

doru_wrc 24-01-07 21:15

:))dar sa sti k mai pot astepta.nu ma grabesc.:p

VS-99-BYE 24-01-07 22:04

:D Ok. Acum am inceput sa caut cd-ul pentru navigatie ca nu-l am. Aveti vreo idee unde-l gasesc. Am auzit ca ar fi la carsystems la tm.

Puya^WRX 31-01-07 21:03

Nush cine te-a pacalit ca alea is jante de ST??? Mashina arata bine dar totushi ca posesor de Ford Mondeo iti spun ca NU as fi dat Audi pe Ford.

In afara de MS...mai gasesti pe racelook. zi-mi ce te-ar interesa ca iti mai dau site-uri.
Apropo si a mea e Unicat IN Lume Creq.....i-am pus litere PUYA WRX--tare nu.

Calco Tareeee!

VS-99-BYE 01-02-07 08:09

Cred ca nimeni nu poate sustine ca FORD e peste AUDI. Dar ca sa faci o comparatie din asta trebuie ca masinile sa fie apropiate ca varsta, optiuni, dotari, pret, etc. Daca eu te-as intreba ce ai alege intre un MERCEDES din '90 si un FORD din '05 de exemplu, ce ai alege? Eu zic ca 100% FORD. Asta inseamna ca FORD e peste MERCEDES nu? Masina AUDI care am dat-o eu pe FORD este din 2002, standard, 180.000 km. Masina FORD este 2004, full options facuta pe comanda in Germania, 60.000 km. Acum fa o comparatie.
P.S. Iar ca posesor de mondeo ar trebui sa stii ca acestea sunt jante de ST. Mai informeaza-te putin. Bye

Puya^WRX 01-02-07 18:04

Pey nu era chiar un a4 standard ...daca avea dublu climatronik si 8 airbag si hataraste-te catzi kilometri avea cand l-ai dat prima data ai zis 165.000 akum zici 180.000 maine sper sa nu zici 250.000:) .

Mai bine te-ai interesa ce mashina ia.....ca esti 'boboc' la ford mondeo, mashina ta e un ford mondeo GHIA si jantele care le ai pe mashina sunt tot de la modelul GHIA nu ST, pe ST nici nu am vazut jante de 17.

Uite si site-ul cu modelul GHIA - http://ford.it/ns7/mondeo/mdo_overview/mdo_ghia/-/-/-/-

Site-ul cu modelul ST - http://ford.it/ns7/mondeo/mdo_overvi..._st220/-/-/-/-

Si un site cu preturile actuale la Mondeo - http://www.ford.de/ns7/mondeo/-/-/-/-/-/-

Totusi comparatia pe care o faci tu dintre un mondeo05 si un mercedes90 e absurda......yo faceam comparatie intre 2 masini care aveau 2 ani diferenta...no offense.

Si Un Final Fericit SA O STAPANESTI SANATOS!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:06.

- Copyright 2026 4Tuning