![]() |
Re: E36 Coupe, Motanel
Quote:
|
bravo domnu ene imi place ce vad ,te tii de treaba.
jantele si triplele alea nu prea o coafeaza dar in rest e ok.succes! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
:twisted:
|
Super.
|
Quote:
|
Banii care i-ai dat pentru sedinta foto ii puteai folosi.....pt a vopsi bara fata
|
ceeeeeeeeee vb ma?cine are acum like uri pe facebook:lol:
|
Nu am platit nici o sedinta foto, masina e la vanzare nu mai investesc nimic in ea, voi majoritatea nu prea stiti sa apreciati ci doar sa comentati, comentati si comentati, as fi vopsit bara daca nu o mai vindeam.
|
Altu care ii face topic la masina doar ca sa o vanda.
Si daca o vinzi eu tot nu inteleg de ce nu vopsesti bara? Nu e acelasi lucru sa lasi 30 de euro la pret sau sa o vopsesti tu si sa nu lasi banii aia ?Mai mult ai de castigat cand vine omu si vede masina intr o singura culoare,nu rosu,nu negru si nu e vw arlechin... La cum arata masina per total,ai facut o investitie pe degeaba.Vreau sa spun ca nu s-a lucrat deloc profi la ea si ai aruncat banii pe geam. Nu le lua ca pe niste critici,dar masina asta ca sa ajunga pe linia de plutire mai are nevoie de cateva sute de euro. |
Quote:
|
Quote:
|
Unde vrea el sa ajunga e ca masina nu e pregatita la nici un capitol pt o sesiune foto gen car and babe ....dar daca zici ca nu ai platit nimic e ok , norocul tau , ai avea mai multe sanse sa o vinzi cu bara aia vopsita .Bafta
|
Normal ca nu e pregatita pentru asa ceva, recunosc. Bun, mersi de sfat!
|
Vezi...nu critic,intelegi tu gresit.
Sfat prietenesc ,cumpara i doar piese OEM daca mai vrei sa bagi ceva in ea,macar pe ultima suta de metri sa nu investesti aiurea. Si inca o chestie si pentru tine ,dar si pt ceilalti care prin cuvantu "reglabila" au orgasm : fara suspensii sport gen Ta technix,JOM,tuning art(acelasi cacat ta technix),supersport ,nu fac 2 lei suspensiile de genu asta,sunt mult mai rele decat clasicele MONROE. LE: e singura blonda?:lol:8) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning