Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bar pt. Raceri (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3059-bar-pt-raceri.html)

shadow 28-12-04 12:20

Mah voi sunteti culmea!!!
Cine a zis mah ca dai afara pe cineva???
Tu il amenajezi inrt-un anumit fel, cine vrea vine (raceri probabili), cine nu vrea nu!!!
Tu nu il faci doar pt nishte oameni si pe restul ii dai afara, trebuie sa fii nebun sa faci asa ceva.

zetemte 28-12-04 13:43

...

Nu e atat de usor cum ganditi voi.

In primul rand ... raceri nu beau .. asa este ... in Insomnia eu sunt en expection :lol:

Un pub, in care vor fii persone care beau numai 2 cole intro o seara va fii greu de castigat banii ...

Al doila aveti nevoie de multi bani si oameni care o sa ocupa de chiestia asta.

Daca veti fii 20 de persone si fiecare va da 3000 de Euro - good luck!

MMihai 28-12-04 14:20

atunci vom oferi pe langa meniu ca bonus.. o .. garnitura de .... chiulasa :lol: :lol: :lol: hai ca este tare
oricum zetemte has a point. nu castigi mai nimic daca ai acolo cativa care trag de o cola.. eventual si un magazin de tuning alaturi ca altfel nu vad cum te-ai descurca :? . este complicat si trebuie analizat mult inainte de a face vreo investitie. trebuie acea sclipire :idea:

RoSonic 28-12-04 14:30

Ideea e ca nu se poate face un bar/club de nişă.... (pt \"raceri\")

dar se poate face un bar/club cu tematica Curse/Tuning etc... ceva de genul Sports Spirit, unde nu merg doar oameni pasionati de sport... ci si oameni carora nici nu le pasa de decorurile \"sportive\" de acolo...

Si cel mai simplu de realizat, afi reamenajarea/redecorarea unui bar deja existent, fie prin o discutie cu patronul (prezentand avantajele, sau poate chiar e si el pasionat), fie prin preluarea unui bar (dar aici e nevoie de banuti...)

Øvi 28-12-04 15:52

Sustin ideea lui RoSonic cu amenajarea unui bar deja existent.
La fel cum zice zetemte , la cateva Cole / seara nu acoperi nici pe departe cheltuilelile.
La fel , pentru a scoate profit si in afara clientelei din domeniul auto/tuning/etc ar trebui o locatie relativ centrala :?
Daca s-ar putea deschide acest bar in asociatie cu o pista de karting de exemplu ar fi excelent.

Bogdan_16v 28-12-04 21:12

Tot nu intelegeti ideea...era vb de un bar cu TEMATICA de race, nu NEAPARAT pt raceri si atat...vine cine doreste. Si, oricum, exista bere fara alcool si alte bauturi nealcoolice, in al doilea rand nu cred ca vin toti cu masina, fiecare vine cu prieteni, prietene, etc. Doar soferul nu bea(decat poate o bere normala maxim).
Shadow, crede-ma, cu toate cheltuielile va iesi poate mai mult de 50.000E, stiu f bine si iti spun si de ce: eu am vrut sa-mi deschid o franciza Fornetti si ma costa cu totul 6-7000 E, si una destul de modesta, cu 2 cuptoare si 2-3 angajati. Gandeste-te ca pe fiecare masa platesti taxa, decorarea iti mananca o gamada de bani(asta daca vrei sa-l faci klumea, nu doar sa atarni 2 postere cu Supra si Skyline si o janta pe pereti), bauturile sunt scumpe, contracte, aprobari, spagi etc.
O terasa/baruletz langa o pista de kart se poate face oricand, aici e vb de un bar cu o tematica si aranjament complexe.

zetemte 28-12-04 21:28

Mai buna investitis ar fii un bar de genu DEJAVU :) Nu stiu il cunosteti :D Cand sunt acolo ... I spend toooooooo much money :)

Aici

Øvi 28-12-04 22:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Shadow, crede-ma, cu toate cheltuielile va iesi poate mai mult de 50.000E, stiu f bine si iti spun si de ce: eu am vrut sa-mi deschid o franciza Fornetti si ma costa cu totul 6-7000 E, si una destul de modesta, cu 2 cuptoare si 2-3 angajati.

50.000E e enorm de mult pentru amortizarea costurilor ..... nu stiu cam cat se face consumatie / zi la un bar de nivel mic spre mediu .... un profit mic tot trebuie sa iasa , chiar daca e infim , pentru noutati , imbunatatiri in viitor , etc.

Repet , 50.000E e enorm , stiu ca la asa ceva se ajunge. Costurile cresc direct proportional cu gradul de risc si cu sansele de castiguri serioase , dar vorbim de un bar , si baruri sunt multe , cei din domeniul auto care vor veni la bar sunt o parte mica din ce ar trebui pt. amortizare ....

Nu stiu ce sa zic ...

Bogdan_16v 28-12-04 22:47

Amortizarea o bagi la cheltuieli fixe in fiecare luna, barul sa zicem ca il tii deschis 6 zile din 7 pe saptamana...hai sa facem un calcul grosso modo sa vedem ce ar iesi...sa presupunem un pret mediu al bauturilor ar fi cam 50.000(toate preturile cumulate concomitent cu cantitatea pt fiecare de bautura, din care scoatem o medie, am bagat o suma rotunda)...sa pp ca din 50-60 de locuri, in medie 30 ar fi ocupate in fiecare ora...hai sa zicem ca tii barul deschis de la 2pm la 2am deci 12 ore...deci 30 x 50.000 = 1.500.000 vanzari pe ora in medie x 12 ore = 18 milioane pe zi x 26 zile pe luna = 468 milioane lei pe luna...sa zicem ca in weekend ai un boom de clienti mult peste medie, ca sa rotunjim, 500 milioane...12.500 E vanzari, din care platesti chiria(estimez cam 1300-1500 E), platesti salarii(pt inceput 5 angajati, hai sa zicem 5 milioane in medie, ca-si mai iau si din bacsis, deci 25 milioane(aproximativ 700 E), apa, lumina, gaze(astea n-as putea estima cat, probabil ca in jur de 100 mil, cam 2500 E sa zicem), plus plata furnizorilor de bauturi, spagi de dat, impozite, etc. In total, cu putin noroc, profitul nu ar fi prea mare(2-3000 E), impartit la asociati in functie de cat la suta au bagat in afacere(de-aia am si zis ca mai mult de 3 asociati n-ar fi de recomandat). Toate calculele astea sunt doar estimative, insa in realitate n-ar diferi prea mult. Mizez pe originalitatea temei barului, care ar aduce multi clienti. E cu 2 taisuri, si e riscant, ca orice afacere, asta e clar.

shadow 29-12-04 09:38

La ce nu va ganditi voi cand ziceti ca nu o sa fie clienti este faptul ca aproape toate barurile facute cu o tema (fie asta: anii 50-60, sau cu tema sportiva cum e Sport Spirit) sunt destul de pline. In momentul asta eu zic ca ar venii f multa lume datorita extinderii acestui fenomen. Voi ce ati prefera: sa va duceti intr-un bar normal sau intr-un bar ca acesta in care stii ca o sa te intalnesti cu altii de la alte cluburi si unde o sa te simti bine???

CT-03-ART 29-12-04 09:54

itzi spun eu ca shi daka ai face un bar obishnuit fara aceasta tematica tot ai scoate pt ca clientzi care vor sa vina intr-un bar sunt destui... mai ales daka ai o organizare shi o servire ireproshabila... eu personal am un prieten care doreshte sa faca asha ceva... are acte... dar mai lipsesc banii... ideea e buna akum mai ramane locul... amenajarea localului... shi clientzi o sa fie sigur... mai mult de 15000 nu se investeshte... in bar ...

xxdadixx 29-12-04 09:56

Punetzi si voi un videoproiector cu ecran si tot ce e sport cu motor F1, Raliu. Iar cand o sa fie cupa la fotbal o sa se inghiesuie. Sau o plasma de 42\" pe care tot eu o vand cu numai 2000 de euro. ( btw am vandut videoproiectorul, daca nu atzi vrut, de la 1000 de euro la 400 cu suport cu tot nou noutz),

zetemte 29-12-04 18:10

Ok ...

Pot sa va spun ca o sa deschide un racing/tuning bar pe 3 januarie ...

Cred ca primul in Romania :)

NSL_Doru 29-12-04 18:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Ok ...

Pot sa va spun ca o sa deschide un racing/tuning bar pe 3 januarie ...

Cred ca primul in Romania :)

Si ne spui si noua unde si cum ? Poate cand venim in Bucuresti trecem si noi pe acolo... :P

shadow 29-12-04 20:01

Unde o sa se deschida???

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning